4 tips voor rust in je badkamer

Je begint de dag en eindigt de dag in de badkamer. De badkamer is de plek voor een frisse start, maar ook voor een heerlijk relax moment na een lange dag. Daarom hoort de badkamer een plek te zijn voor ontspanning. De juiste inrichting kan hier veel aan bijdragen en daarom geven wij je graag 4 tips om rust te creëren in je badkamer.

1. Vervang de kleine tegels door grote tegels
Grote tegels met weinig voegwerk laten elke badkamer een stuk groter lijken. Vervang daarom je kleine tegels door grote en merk meteen het verschil! Kies bijvoorbeeld de beton-look voor in je badkamer! Dit populaire materiaal creëert een enorm ruimtelijk effect in de badkamer.

Laat je inspireren door onze badkamers >

image-2016-09-09 (4)

2. Houd de kleuren basic
Kies voor neutrale kleuren in de badkamer. Dit creëert rust en laat hem optisch groter lijken. Voer dit door in de gehele ruimte, van de vloer tot de wand en de badkamermeubels. Vermijd donkere kleuren en drukke motiefjes. Mocht je witte kleuren te saai vinden kies dan voor natuurlijke of pasteltinten. Dit creëert een echt wellness gevoel voor optimale ontspanning.

3. Zorg voor voldoende opbergmogelijkheden
Zorg dat er voldoende opbergruimte is voor je spulletjes. Dit laat de badkamer groter lijken en zo houdt je ook alle spulletjes uit het zicht. Want een rustig hoofd begint bij een opgeruimde badkamer. Denk bijvoorbeeld aan planken aan de wand of opbergkasten met lades. Daar kun je enorm veel spullen in kwijt. Ook handig is een kast die je aan de wand kunt bevestigen, zodat je de ruimte onder de kast vrijhoudt.

Meer over onze badkamermeubels >

image-2016-09-09 (2)

4. Plaats sfeervolle verlichting
Creëer een gezellige sfeer met verschillende soorten verlichting. Kies bijvoorbeeld voor spotjes die je kunt dimmen. Zo kun je ’s ochtends met voldoende licht jezelf opmaken voor de komende dag, en ’s avonds tijdens het relax momentje de spotjes in sfeerstand zetten om heerlijk te ontspannen. Want hoe fijn is het om na een lange werkdag in bad of onder de douche te stappen met gezellige sfeerverlichting?

image-2016-09-09 (3)

En nu genieten maar! Muziekje of zelfs een filmpje erbij en even heerlijk relaxen in je rustige badkamer.

image-2016-09-09 (5)

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *