4 Seasons tuinmeubelen

Vier elk seizoen het buitenleven met de tuinmeubelen van 4 Seasons outdoor! Sinds kort is Boer Staphorst een 4 Seasons Outdoor shop geworden waarbij het assortiment fors is uitgebreid. Onze tuinmeubelspecialisten helpen u graag met het uitkiezen van de juiste set.

Het merk 4 Seasons is op dit moment een toonaangevend tuinmeubelmerk in zowel Nederland als België. 4 Seasons kenmerkt zich als merk door de unieke en innovatieve ontwerpen. Ze blinken uit in kwaliteit, hebben oog voor detail en sluiten aan bij elke stijl. Het merk heeft voor ieder wat wils.

Hoogwaardige tuinmeubelen waarmee u eindeloos van de zon kunt genieten, maar die tegelijkertijd ook tegen een buitje kunnen. De uitgebreide collectie biedt tuinmeubilair en accessoires van hoogwaardig materiaal zoals wicker, aluminium, teak en textileen. De collecties bieden een passende set voor elke tuin en iedere stijl. De handgemaakte tuinmeubelen zien er ieder jaar weer als nieuw uit zonder enig onderhoud. Een zeer innovatief merk met klasse!

Ontdek onze collectie tuinmeubelen >

Collectie 2018

Dit jaar blinkt de collectie van 4 Seasons uit in kwaliteit, gevoel voor stijl en vooral oog voor detail. Dit heeft zich geuit in vernieuwend design van verscheidende ontwerpers en een prachtige afwerking. Maar dat niet alleen de tuinmeubelen hebben een ergonomisch verantwoord comfort en niet geheel onbelangrijk een lange levensduur. De collectie bestaat onder andere uit loungesets, teakhouten tuinsets en RVS tuinmeubelen.

Bekijk hier de gehele collectie van 4 Seasons Outdoor >

De complete collectie van 4 Seasons bestaat uit;

Ontdek de juiste set in uw tuin

Op zoek naar de perfecte set in uw tuin? Met de digitale zuil van 4 Seasons in onze showroom stelt u uw eigen set samen. U bekijkt uw keuze in 3D vanuit alle hoeken en ziet of hij past op het terras. Met behulp van de digitale zuil weet u zeker dat de set perfect aansluit bij de stijl van uw tuin en bent u ervan overtuigd dat dit de set is waar u jarenlang plezier van hebt.

4 Seasons - digitale zuil | Boer Staphorst

Bent u nieuwsgierig geworden naar het aanbod tuinmeubelen? Kom dan eens proefzitten in onze vernieuwde tuinmeubelshowroom. Onze tuinmeubelspecialisten staan voor u klaar!

Bekijk hier de openingstijden >