Activiteiten zaterdag 3 november

Op zaterdag 3 november zijn er weer activiteiten bij Boer Staphorst te beleven! Een gezellige dag om eens samen met de familie naar Boer te komen! Maar wat is er dan allemaal te beleven bij Boer?

Tricorp – Greyhound mobiele showroom

In onze winkel vind je de kledingcollecties van het merk Tricorp. Om de producten zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen, heeft Tricorp een mobiele showroom ingericht. De klassieke Greyhound GMC biedt daarvoor het perfecte decor en gemak voor een presentatie van de collectie.

Tricorp Greyhound Scenicruiser

In de jaren ’50 van de vorige eeuw werden in totaal 1001 exemplaren gemaakt van de Greyhound Scenicruiser, waarvan 1 in het bezit van Tricorp. Het ontwerp van de auto straalt kracht, schoonheid en vrijheid uit. Dit zijn exact de eigenschappen van de Tricorp kledingcollectie. Ze hebben de Greyhound volledig in een nieuw jasje gestoken. Zaterdag 3 november is deze mobiele showroom bij Boer Staphorst te bewonderen en je kunt de Tricorp kleding passen en shoppen in deze unieke showroom.

Greyhound Scenicruiser

Demonstratie van de merken Bessey en Knipex

Kom langs in onze winkel en bekijk de nieuwste producten van het innovatieve merk Bessey. Ze hebben onlangs een nieuw soort lijmklem geïntroduceerd waar je geen ruimtegebrek meer bij hebt. De klem is enorm flexibel en zelfs in zeer compacte ruimtes te gebruiken. De greep is van de spindel gescheiden en geïntegreerd in de glijstang om plaats te besparen. Door het kruisprofiel in het bovenste klemgedeelte heeft de klem meer grip op ronde, hoekige en spitse delen.

Bessey lijmklem Bessey lijmklem

Daarnaast kun je de nieuwste ontwikkelingen zien op het gebied van tangen van het merk Knipex. De verbeteringen van de tangen maken het dagelijkse werk voor de gebruikers gemakkelijker, veiliger en sneller. De producten zijn compact en je hebt hierbij tot 30% minder kracht nodig in vergelijking met andere tangen.

Knipex tangen

Stanley Black&Decker specialist

Ook komt de Stanley Black&Decker specialist zaterdag 3 november langs in onze winkel. Hij beantwoordt dan alle vragen over het ruime assortiment gereedschap. Ze bieden hulpmiddelen en innovatieve oplossingen aan die je kunt vertrouwen om de klus te klaren. De specialist laat zien wat er met de producten mogelijk is en jij kunt je vragen aan hem stellen waar je tegenaan loopt.

We hopen er weer een leuke en interessante dag van te maken en we zien je graag zaterdag 3 november in onze winkel!

Bekijk onze openingstijden >

Tricorp Greyhound Scenicruiser

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *