Activiteitendag 28 april

Zaterdag 28 april is er weer van alles te beleven bij Boer Staphorst! Op deze activiteitendag hebben we van alles georganiseerd om er een leuk dagje uit van te maken. Benieuwd wat we allemaal hebben georganiseerd? Lees dan vooral verder! 

Activiteiten in onze winkel

Workshop Pure & Original

Leer alles over kalkverf of betonlook! In deze workshops komt alles aan bod over kalkverf en betonlook, en je leert hoe je het helemaal zelf kan aanbrengen!

Lees hier meer en schrijf je in >

Pannenkoekjes bakken voor de kinderen!

In onze bistro kunnen kinderen tussen 11:00 en 16:00 pannenkoekjes bakken, en daarna lekker op eten!

Pannenkoeken bakken - Boer Staphorst

Demonstratie Philips Hue

Op deze dag geeft onze Philips Hue specialist weer een demonstratie over de producten van de Hue. Daarnaast ontvang je ook nog eens 15% korting op alle producten van de Hue!

Kookdemo ATAG

Bij de kookdemo van ATAG leer je van alles over het wokken op de Fushion Vulcano. Ook laat de kok je zien hoe je gemakkelijk kunt grillen op de Teppanyaki en op inductie! De kookdemo duurt van 11 – 16 uur. Onze showroomkok Melanie ondersteunt deze dag de specialisten van ATAG bij het uitvoeren van de kookdemo.

Sealskin met #SOHOontour

Sealskin komt deze dag langs met een grote box waarin ze hun aller nieuwst industriële douche zullen presenteren, ga op de foto en maak kans op deze nieuwe douche of 1 van de 20 design pakketten.

Demonstratie vlekkenservice

Benieuwd hoe je vlekken kan voorkomen op jouw meubel? Onze meubelspecialist laat je graag zien hoe de vlekkenservice werkt en hoe je jouw meubels met hoogwaardige textielbescherming vlekvrij houdt!

Fiskars on tour

Fiskars komt langs in onze winkel en laat je graag alle mogelijkheden van hun producten zien.

Demonstratie Black&Decker

Black&Decker organiseert 28 april een leuk steamparcours waarin je een steam mop kan winnen! Daarnaast is er een prijsvraag waarmee je een kruimeldief kan winnen van Black&Decker!

BBQ demonstratie

Onze BBQ-specialist zet de barbecue weer aan! Kom gezellig lang en proef wat onze specialist heeft gemaakt.

barbecue-demonstraties-specialist-BBQ

Alcoholvrije cocktail

Op onze tuinmeubelafdeling serveren we alcoholvrije cocktails! Zo kun je de allernieuwste tuinmeubelen uittesten en ondertussen genieten van een heerlijke cocktail!

Kom gezellig langs in onze winkel op 28 april!

Bekijk hier onze openingstijden >

Boer 60 jaar logo

2 reacties

 1. auke - Van harte gefeliciteerd met 60 jaar Boer. We zijn ook al 60 jaar klant bij Boer en altijd zeer tevreden. Vooral wat betreft service en vriendelijkheid personeel.

  • Danique Pierik - Goedemorgen Auke,

   Dankjewel! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden over Boer zijn. Dat waarderen wij enorm. Bedankt voor je reactie en tot ziens in onze winkel.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *