Afhalen

Haalt u uw aankoop af uit ons winkelmagazijn, dan zorgt Boer Staphorst er voor dat deze met de juiste zorg en aandacht wordt ingeladen in uw auto.

Afhalen Boer Staphorst

Aankopen in de winkel
Heeft u bericht gehad dat uw bestelling klaar ligt? U kunt zich dan melden bij onze receptie. Neem daarvoor de kopie van de order mee, die u heeft gekregen tijdens het plaatsen van de bestelling. Onze receptie print voor u een betaalbon en een afleverbon. De betaalbon rekent u af bij de kassa, waarna de order op vertoon van de afleverbon afgehaald kan worden in het magazijn. Onvoldoende ruimte in uw auto of is de bestelling te zwaar? Maak dan gebruik van onze bezorgservice of aanhangerservice.

Let op: in sommige gevallen ligt uw bestelling klaar op de afdeling. In dat geval kunt u eerst uw bestelling ophalen bij de betreffende afdeling en deze daarna afrekenen bij de kassa.

Online aankopen in de Boer webshop
Uiteraard kunt u online bestellingen ook afhalen in onze winkel. Tijdens het plaatsen van de order kiest u voor ‘afhalen in de winkel’. Ligt de bestelling klaar, dan ontvangt u een e-mail met de boodschap dat de bestelling afgehaald kan worden.

Niet in de gelegenheid om zelf producten af te halen? Laat uw bestelling thuis bezorgen.