Albert Hulst jubileert bij Multimontage

Albert Hulst was op 22 maart 2018 25 jaar werkzaam bij Kin & Boer Multimontage.

Op die datum in 1993 is Albert bij Boer Staphorst begonnen in de werkplaats met het op maat maken van keukenbladen, keukenkasten etc. Boer Staphorst kreeg in de regio steeds meer naamsbekendheid als keukenspecialist en maakte in die jaren een enorme groei door.

In 1995 verhuisde het bedrijf van de Gemeenteweg naar de Esch. Albert bleef daar nog enkele jaren in zijn nieuwe werkplaats actief maar het werk bij de klanten thuis trok hem toch meer. Hij ruilde daarom de werkplaats in voor een busje met gereedschap om keukens te gaan monteren. In 2002 werd zijn dienstverband voortgezet bij Kin&Boer Multimontage. Samen met zijn 38 collega’s bij Multimontage realiseert hij de mooiste keukens, badkamers en andere verbouwingen.

Albert is daarbij een specialist in de keukenmontage. Op donderdag 22 maart namen collega’s, familie en vrienden de moeite om de jubilaris en zijn vrouw te feliciteren bij de ‘d Olde Skoele in Rouveen. Tijdens de receptie werd Albert in het zonnetje gezet als dank voor zijn inzet.

Albert Hulst jubileert bij Multimontage

Meer over Boer Staphorst

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 10 januari werden jubilarissen Jarno en Dennis in het…

Op 1 april 2017 was Klaas Brand 25 jaar werkzaam bij Kin &…

Na 44 jaar gewerkt te hebben bij Boer Staphorst mag Arend Andeweg nu…

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *