Aluminium overkapping

Bij Boer Staphorst hebben we aluminium overkappingen van het topmerk Verano®. Een overkapping is een verlenging van uw woonomgeving en biedt daarnaast beschutting tegen de zon. Met een aluminium overkapping kunt u extra lang en zorgeloos genieten van het buitenleven!

Over Verano®

Verano® is een toonaangevend merk en een begrip in zonweringland. Verano® biedt vele mogelijkheden aluminium overkappingen en daarmee is er voor iedereen een passende oplossing. Verano® staat garant voor hoge kwaliteit en een snelle levering.

Aluminium overkapping op maat

Bij ons worden de terrasoverkappingen altijd op maat gemaakt en afgestemd op de persoonlijke wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie?

Plan uw afspraak >

Typen aluminium overkapping

De aluminium overkappingen van Verano bestaan uit drie unieke typen, van standaard tot luxe. Alle modellen zijn CE-gemarkeerd en voldoen hiermee aan de strenge kwaliteit- en veiligheidseisen.

Basis (model Iseo)
Deze aluminium overkapping is eenvoudig en zeer prijsgunstig. De Iseo bestaat uit degelijke materialen en wordt voor u op maat gemaakt. Verkrijgbaar vanaf 3 meter breed tot maximaal 7 meter. Lees meer over de Iseo >

standaard terrasoverkapping

Comfort (model Garda)
Deze aluminium overkapping is zeer geschikt voor alle uitbreidingsopties. De Garda wordt altijd speciaal op maat gemaakt en is niet verkrijgbaar in een doe-het-zelf pakket. U bepaalt de afmetingen, welke dakgoot u wilt maar ook de kleur is naar eigen wens te bepalen. Lees meer over de Garda >

overkapping terras Boer Staphorst

Luxe (model Riva)
Deze aluminium overkapping biedt extra luxe en is een aanrader voor bredere terrassen. De Riva wordt standaard geleverd met gelaagd en helder veiligheidsglas. Glas zorgt voor een luxe uitstraling en behoudt het daglicht. Lees meer over de Riva >

terrasoverkapping

Uitbreidingsopties overkapping

U heeft bij ons keuze uit vele uitbreidingsopties voor overkappingen, zoals:

 

De mogelijkheden zijn per model verschillend.

Bekijk ook onze verandazonwering >

Bekijk het onderstaande filmpje van onze afdeling voor een impressie van onze mogelijkheden overkappingen.

Heeft u een vraag over onze overkappingen of wilt u een afspraak maken? Stel gerust uw vraag! Wilt u een afspraak maken, vul dan uw voorkeur voor een datum en dagdeel in.

Maak vrijblijvend een afspraak of neem contact op - zonwering

  • * verplichte velden