AXA Home Security

Een onbezorgd gevoel begint met een huis dat goed beveiligd is. Daarom biedt AXA slimme en innovatieve oplossingen voor een goede beveiliging van uw huis. Daarmee wordt de kans dat er wordt ingebroken met wel 90% verlaagd!

Axa_home_security_logo

Shop AXA online >

Over AXA
U wilt met een goed gevoel uw huis verlaten, wetend dat deze goed beveiligd is. Dat kan met de inbraakwerende beveiligingsproducten van AXA. Alle producten van AXA hebben het SKG en Politie Keurmerk Veilig Wonen en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen van veiligheid.

Deur-/ en raambeveiliging
AXA Home Security weet met welk gemak een inbreker binnen is bij onvoldoende beveiliging en biedt hiervoor de juiste oplossingen. Verminder de kans op inbraak met de raam- en deurbeveiliging van AXA, zoals:

 

Uniek in de markt: de AXA Oyster
Winnaar van het politie keurmerk veilig wonen 2016: de AXA Oyster. Een combinatie van veiligheidsraamsluiting en kierstandhouder in één. Met de AXA Oyster heb je nog maar één product nodig op het raam in plaats van drie!

Meer over de AXA Oyster >

Tips voor beveiliging ramen en deuren
Ontdek alle veiligheidsoplossingen voor uw raam of deur van AXA Home Security aan de hand van de onderstaande brochure.

voorkant brochure axa Download de brochure > 

Wilt u weten hoe uw woning het beste beveiligd kan worden? Laat u in onze winkel informeren door onze specialisten over de producten die op uw situatie van toepassing zijn!