Over Baderie

De verbouwing van onze badkamershowroom was een goed moment om ons aan te sluiten bij Baderie. Baderie is met 49 showrooms één van de succesvolste formules in badkamers, sanitair en wellness van Nederland. Daarnaast heeft Baderie alle bekende A-merken in zijn assortiment en daarmee en ruim aanbod.

Ontdek onze Baderie badkamers >

Van begin tot eind

Onze vakkundig adviseurs maken voor u het mooiste ontwerp met de slimste indeling. Wij regelen alles voor u: van ontwerp tot de complete installatie van uw droombadkamer. Dat is het vakmanschap van Boer Baderie. .

Ontvang gratis het badkamerhandboek van Baderie >

In vijf stappen naar uw droombadkamer

Bij Baderie Boer Staphorst staan uw wensen voorop. Voor het inzichtelijk maken van uw nieuwe badkamer wordt er een uniek vijf stappenplan gevolgd.

De stappen;

  1. inspireren,
  2. kiezen,
  3. ontwerpen,
  4. realiseren
  5. genieten

 

Onderneem samen de reis naar uw droombadkamer

Onze badkameradviseurs zorgen ervoor dat ongeacht de situatie er altijd een oplossing is. Met een Baderie badkamer heeft u gegarandeerd comfort met daarbij een adembenemende uitstraling. Dat is elke dag genieten. Onderneem samen met Baderie Boer Staphorst de reis naar uw droombadkamer. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze badkamerspecialisten.

Plan uw afspraak >

badkamer-nordic-line-boer-staphorst-1

Baderie zekerheidsgaranties
Met de zekerheidsgaranties van Baderie weet u altijd precies waar u aan toe bent. Met zoveel zekerheid kunt u zich volledig richten op het realiseren van uw droombadkamer.

Zekerheid over uw droombadkamer >

Bad eruit, douche erin
Iedere levensfase brengt andere wensen met zich mee ten aanzien van de badkamer. Een veel voorkomende wens is het vervangen van het bad door een ruime, comfortabele en veilige douche. Dit leidt tot dé oplossing in samenwerking met Sealskin: bad eruit, douche erin! Lees meer > 

bad eruit douche erin  Bad eruit douche erin1

Bekijk het onderstaande filmpje en onze blogs over Baderie voor inspiratie.

Baderie inspiratie

We kunnen maar niet genoeg krijgen van de industriële en stoere inrichting. Vaak…

Rediscover heeft evenveel schakelingen als het Noorderlicht. Deze trend vind inspiratie in alles…

Tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht besteed aan duurzaamheid. Bewust omgaan met water…

Bekijk meer badkamerblogs >