Badkamershowroom

Droom even weg in onze prachtige badkamershowroom. Een plek met eindeloze variatie in stijlen en mogelijkheden voor uw nieuwe droombadkamer. Laat uw droombadkamer werkelijkheid worden.

Onze badkamershowroom

In onze badkamershowroom van 800 vierkante meter heeft u keuze over: in elke stijl, voor elk budget. Proef de sfeer, geniet op je gemak van alle badkamerinspiratie en ontdek de verschillende combinaties. En ervaar de ruimtemogelijkheden voor uw eigen badkamer. Laat u ook verrassen door de vele stijlen, merken en daarbij de prachtige accessoires die alle badkamers stuk voor stuk een toffe finishing touch geven! Voor elke smaak en ruimte hebben wij een passende badkamer. Naast het brede sanitair aanbod zijn er genoeg tegels te vinden op onze tegelafdeling. Onze badkamerspecialisten helpen u graag uw ideeën om te zetten tot werkelijkheid.

 Showroombadkamers - Badkamer Baderie Elegance Line - Ucas_Boersanitair_Overzichtendetails018

Ontdek onze showroom badkamers >

Binnenkijken in de badkamershowroom

De badkamershowroom van Boer Staphorst is een bron van inspiratie voor uw toekomstige droombadkamer. Van klassiek tot modern, van eenvoudig tot luxe: u vindt het in onze showroom. Nieuwsgierig naar onze badkamershowroom? Wacht niet langer, kijk nu meteen vanuit uw stoel bij ons binnen. Bekijk wat Boer Staphorst allemaal te bieden heeft en doe inspiratie op!

Aan de hand van onze virtuele tour kunt u meteen een kijkje nemen in onze badkamershowroom, en dat is zeker de moeite waard. Zo krijgt u een compleet beeld!

Hoe werkt het:

  • Plaats uw muis op de onderstaande afbeelding;
  • Er verschijnt een pijl, klik daarop en het beeld beweegt, u gaat vooruit;
  • Klik aan de rechterkant in het beeld op het rondje met twee pijltjes om alle hoeken in de showroom te bekijken of wanneer u weer terug wilt.
  • Maak een rondje door de showroom en laat u inspireren.

 

Een bezoekje aan onze showroom?

Wij vinden het belangrijk om u een goed advies te geven en maken daar graag tijd voor vrij. Plan daarom uw afspraak, zodat wij u meteen kunnen helpen bij een bezoekje aan onze showroom.

Plan uw afspraak >