Showroombadkamers

Er zijn oneindig veel mogelijkheden, als het gaat om badkamerstijlen, indelingen, materialen en kleuren. Het is dan ook goed om alles eens in het echt en van dichtbij te bekijken. Bij Boer Staphorst hebben we dan ook een prachtige showroom waarin de nieuwste trends en innovatieve technologieën te zien zijn. Kom eens langs en laat u inspireren!

Onze showroombadkamers

In de badkamershowroom van Boer Staphorst vindt u een groot aantal inspirerende showroombadkamers in verschillende opstellingen, mooiste kleuren en materialen. Alle onderdelen van een badkamer worden getoond, de badkamermeubels, de douches, baden en de tofste badkameraccessoires voor het stylen van uw badkamer. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om alle innovatieve gadgets voor in de badkamer te bekijken en de nieuwste technologieën te ontdekken.

Ontdek de mooiste showroombadkamers >

Naast alle getoonde badkamers, kunt u ook de compleet ingerichte toiletruimtes ontdekken in de showroom. Kiest u voor een toiletruimte welke aansluit op uw badkamer, of wilt u het interieur in die ruimte net iets anders? Ontdek de mogelijkheden en bekijk welk toilet het beste bij u past!

 

Samen met onze eigen badkameradviseurs brengen we uw ideeën tot leven! Wilt u gelijk geholpen worden bij een bezoek aan onze showroom?

Maak vrijblijvend een afspraak met onze badkameradviseurs >

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote impact op ons allemaal. Boer Staphorst is gewoon geopend, maar hanteert aangepaste openingstijden. Wij verwelkomen u ook nu graag in onze winkel, waar we strenge voorzorgsmaatregelen hebben getroffen op basis van de richtlijnen van het RIVM. Ook een afspraak inplannen met onze medewerkers is natuurlijk mogelijk, zo bent u verzekerd van deskundig advies tijdens uw bezoek!

 

Lees hier alles over onze voorzorgsmaatregelen en aangepaste openingstijden