Badkamertrend: Black Gold

Kleuren die sterk in opkomst zijn in het interieur, zijn zwart en goud. Zwart is bezig aan een opmars in het interieur en dat zien we ook terug in de badkamer. De kleur is gewaagd, maar ook stijlvol en stoer. De badkamertrend Black Gold tovert de badkamer om tot een stoere ruimte.

Het draait om de balans: het zwart zo toepassen dat het de badkamer karakter geeft. Niet te donker, juist pittig, met zwarte eyecatchers of een zwarte contrastmuur en toffe gouden accenten.

Verlichting is ontzettend belangrijk in een donkere badkamer. Door de juiste verlichting te kiezen creëer je een unieke sfeer. Ga voor de meubelserie Finion van Villeroy & Boch, met verlichtingselementen in het meubel zelf. Ze verlichten de ruimte zoals de lichten in een grote stad. Door de lampen ontstaat een goudgele gloed in een overwegend zwarte badkamer.

Strak & minimalistisch

Binnen de Black Gold trend gaat het vooral om de accenten, gave items in het zwart en/of met een goud randje. Zo is jouw badkamer helemaal in stijl. Getrommeld messing, geborsteld koper en glanzend chroom, materialen met een doorleefde uitstraling, items die karakter geven aan de badkamer!

  

Bekijk onze Baderie Black Line Badkamer >

Wil je maar een klein beetje Black Gold in je badkamer? Haal uit de trend wat jij mooi vindt! Zwarte accessoires kunnen al zo veel veranderen. Ga voor items met een minimalistische vormgeving in stijlvol zwart. Prima toe te passen in een witte of grijze badkamer!

Maak met de juiste verlichting en opvallende accessoires een badkamer die zó op Pinterest of Instagram kan. Een plaatje die je maar wat graag met de wereld wilt delen.

Bekijk ook eens de badkamertrend: Retro Revival >

Black Gold - Baderie Badkamertrend 2018

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *