Badkamertrend: Calm Luxury

Een stijlvolle, ingetogen sfeer waarin je helemaal tot rust komt. Koel marmer, rosé, koper en brons zorgen voor romantische accenten binnen de badkamertrend Calm Luxury. Een samenkomst van verschillende stromingen, zoals ronde vormen en pastelkleuren. Veel wit, met ruimte voor een accentmuur of kleur.

De luxe uitstraling van marmer, nu ook voor in de badkamer. Tegels met bruine of grijze dooradering passen perfect in het interieur. Er zijn verschillende marmer tegels, zowel in 3D-afwerking of juist glad. Voor iedereen een tegel die je voor ogen hebt en het allerbeste in jouw badkamer past!

Bekijk onze Baderie Elegance Badkamer >

Binnen deze badkamertrend draait het om een kalme en serene sfeer, ga dan ook voor een smaakvol en ingetogen kleurenpalet met veel wit, een beetje zwart en zachte pastelkleuren. Kies een roze kleur die niet heel uitbundig is, maar juist zacht en romantisch! Wanneer de basis staat, is het tijd om de badkamer in te gaan delen. Ga voor een rosékleurig badmeubel met een zwart frame. Deze is perfect te combineren met witte en zwarte basiskleuren. Door een warm roze element toe te voegen, tover je de badkamer in een handomdraai om in de Calm Luxury stijl.

Calm Luxury - Baderie Badkamertrend 2018

Ga voor rosé goud!

Kranen in koper of rosé goud zijn in 2019 ook heel populair. Een item die zeker niet kan ontbreken in een stijlvolle Calm Luxury badkamer. Een hele toffe serie is die van Grohe, de Essence-serie. De hele collectie, van kranen tot douches en accessoires, is beschikbaar in vier verschillende kleuren. Met een geborstelde of gepolijste afwerking, maar ook in SuperSteel of chroom. Dus voor ieder wat wils!

Bekijk onze Baderie Minimalist Badkamer >

Last but not least, de finishing touch van de badkamer! Bestaande uit toffe decoratieve items. Ga voor stoere zwarte handdoeken en accessoires met een goud of roze tintje. Subtiel, modebewust en geheel in Calm Luxury stijl.

Calm Luxury - Baderie Badkamertrend 2018

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *