Badkamertrend: Hotel Chic

Het gevoel van luxe wanneer je jezelf trakteert op een hotelovernachting. Even wegzakken in het royale bad en de dag van je laten afglijden. ‘Do not disturb’ op de deur, de dikke witte handdoeken liggen al klaar… Dát gevoel halen steeds meer mensen in huis. Hotel Chic is de badkamertrend waar je van blijft genieten. 

Het belangrijkste is om alles in het teken van comfort te stellen en ruimte te vinden voor minstens één groot gebaar: een royaal bad als dat past, maar een extra grote douchekop of een andere eyecatcher is al perfect. Kies voor naturel tinten en stal handdoeken, zeepjes en gels uit op een sfeervol meubel of plankje.

Hotel Chic badkamer Baderie

Een voorverwarmde handdoek

Afdrogen met een voorverwarmde handdoek, dát is het comfortabele hotelgevoel bij je in huis. Deze elegante designradiator van Vasco is uitvoerbaar met een praktische handdoekhouder. De
radiator zelf komt prachtig tot zijn recht in een interieur waarin vlak en effen de boventoon voeren. Zoals de Nordic Line badkamer hieronder. Hierin is de radiator toegepast in een mooie matte uitvoering.

Badkamer Hotel Chic Baderie

Persoonlijk bedieningspaneel

Valt het jou ook vaak op hoe mooi bedieningspanelen vaak zijn verwerkt in het toilet van een hotelkamer? Veelal wordt zo’n interieur helemaal ontworpen en gemaakt. Op zoek naar een mooi en handig bedieningspaneel? Met de Wisa Tronic kun je met een bijgeleverde app zelf de instellingen en voorkeuren aanpassen voor jouw eigen bedieningspaneel. En als je je hand voor het bedieningspaneel beweegt spoelt het toilet automatisch door. Handig!

Bekijk hier onze toiletten >

Optimaal ruimtegebruik

Als hotels ergens in uitblinken is dat het benutten van de ruimte! Een hotelkamer en badkamer voelen altijd ruimer dan ze zijn. Gelukkig kunnen we zelf ook deze slimme oplossingen gebruiken. Zoals deze wand op wielen. Op deze manier creëer je een beetje privacy met een matte deur voor het toilet of is de wasmachine zo eventjes uit het oog.

Hotel Chic badkamerdeur Baderie

Meer weten over de andere badkamertrends?

Vraag hier de Baderie trendkrant aan >

*Bron: Baderie

Hotel Chic badkamer Baderie

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *