Badkamertrend: Inner flow

Innerflow is een reactie op badkamers die alsmaar uitbundiger worden en gaat juist uit van de innerlijke ervaring. Alles staat in het teken van ultieme ontspanning en rust. Minder afleiding en meer tot jezelf komen is de kern van deze trend. Zo heb je meer ruimte om te genieten van tenminste één meditatiemomentje per dag.

Deze trend begint bij het weglaten van details die er niet toe doen: een greeploos badmeubel, profielloze douchewanden, een inbouwdouche. De huidige technieken maken het mogelijk om ook functionele elementen volledige weg te werken: vloerverwarming, inbouwspots, een douchegoot die wegvalt in de vloer. Een optimale balans, maar ook rust voor het oog!

Bekijk al onze badkamers >

CONCREET-TEGELS-betonpaneel-lamp-en-bad-klein

Ontspannen kleurenpalet

Een ontspannen badkamer is een badkamer waarin alles perfect op elkaar aansluit, ook het kleurgebruik. Binnen de nieuwe kranenserie van Hotbath heb je keuze uit vele kleuren. Zo kun je kranen en douchesystemen in je badkamer ontwerp verwerken die goed passen bij de meubels, het sanitair en de aankleding. Kleur bekennen gaf nog nooit zoveel rust.

Bekijk hier onze moderne badkamers >

Villeroy-&-Boch-wastafels-klein

Accenten van zachtheid

Inner flow staat voor een badkamer die op geen enkele wijze de betovering van een heerlijke douche of bad verbreekt. En daar horen ook zachte handdoeken bij om het gevoel van comfort vast te houden. Een stijlvol printje mag best een eyecatcher worden in je rustgevende badkamer.

Towelling-Lacy-Dutch-blue2-klein

Meer weten over de andere badkamertrends?

Vraag hier de Baderie trendkrant aan >

*Bron: Baderie

CONCREET-TEGELS-betonpaneel-lamp-en-bad-klein

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *