Badkamertrend: Modern Industrial

Het combineren van industriële materialen als staal en beton met keramisch hout en glas. De trend Modern Industrial gaat voor rauw en authentiek maar ook voor praktisch en comfortabel. De ruwe materialen worden zo toegepast dat het maximaal comfort oplevert. Zo wordt de pure industriële stijl vertaalt naar een moderne en praktisch badkamer. Bij jou thuis!

Wat past er beter bij Modern Industrial dan een basis van betonlook tegels. Ze zetten de sfeer van beton neer, maar zorgen tegelijkertijd van een moderne uitstraling. Of ga voor een keramische tegel, met de uitstraling van beton en een beetje terrazzo. Combineer wit met een donkere variant en je vindt de perfecte match tussen modern en industrieel.

Badkamertrend Modern Industrial

Hoe gaaf zijn de industriële deuren van Sealskin? De inspiratie voor de Soho douches ligt in New York, in leegstaande industriële gebouwen. De deuren zijn voorzien van sealglas coating, zodat vuil en kalk minder snel hecht. Aan de binnenzijde is het glas ononderbroken, super makkelijk droog te maken na iedere douche!

Badkamertrend Modern Industrial

Creëer een authentieke sfeer

Een robuust meubel kan zorgen voor een heerlijke authentieke sfeer, wat precies past binnen de trend. Een stoer houtlook meubel, met een betonnen bak, perfect voor in een industriële badkamer. Vind je het wat te veel? De wasbak is ook verkrijgbaar in keramiek of mineraalmarmer.

Badkamertrend Modern Industrial

Maak de badkamer af met een aantal echte eyecatchers. Ga voor een witte wastafel en een wit bad, deze brengen een mooi contrast met het grijs. Het metalen frame maakt het bad juist extra stoer! Alsof je je bevind in een immens loft in een hippe wereldstad, een heerlijke plek om even helemaal weg te dromen!

Badkamertrend Modern Industrial Badkamertrend Modern Industrial

Bekijk ook eens de badkamertrend Black Gold >

Badkamertrend Modern Industrial

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *