Badkamertrend: Natural Wellness

Als reactie op de verstedelijking en stress, de drukte en het asfalt, ontstond de nieuwe trend Natural Wellness. Tijd om aan de stad te ontsnappen hebben we niet altijd. Wel kunnen we de natuur in huis halen door veel wit, zonlicht, hout en steen te gebruiken. Zo wordt de badkamer een plek die van nature vertrouwd en ontspannen aanvoelt.

Natural Wellness is een badkamertrend die bijna overal past! Met haar robuuste, vloeiende en natuurlijke vormen. Binnen deze trend is er veel aandacht geschonken aan vormgeving, waardoor de meubels en accessoires een lust zijn voor het oog. Het gaat niet alleen om innovatie en de laatste saunatechnieken, maar juist ook om de toepassing van nieuwe natuurlijke materialen. Hoe gaaf is het om een wand of vloer met houtlook tegels in de badkamer te hebben. Op die manier krijg de badkamer direct een warme uitstraling.

Kom optimaal tot rust in je badkamer

Ga voor een rustig kleurenpalet en begin met een lichte, frisse en witte basis, om zo optimaal tot rust te komen. Natuurlijke houttinten geven kleur aan de badkamer en komen terug in meubels en accessoires. Subtiele tinten die zijn geïnspireerd op de natuur, zoals zachtblauw, lichtgroen en grijs, maken de ruimte helemaal af. Natural Wellness zorgt dat de badkamer een heerlijk rustpunt wordt in huis!

Bekijk onze Baderie Pure Line Badkamer >

Gebruik natuurlijke materialen

Haal buiten naar binnen door natuurlijke materialen te gebruiken, zoals hout en natuursteen. Wat we veel terug zien in vloeren en muren is keramisch hout. Geen echt hout, maar haast niet van echt te onderscheiden. De natuurlijke materialen worden aangevuld met rvs met een poedercoating of glanzend chroom. Door het tijdloze karakter is deze badkamertrend gemakkelijk te combineren met andere woonstijlen.

Bekijk onze Baderie Everyone Badkamer >

Uiteindelijk gaat het om de finishing touch! Wat dacht je van mooie hout trap, om je handdoek aan te hangen? Of ga voor een porseleinen wasbak, tof op een houten meubel en perfect te combineren met een inbouwkraan.

Badkamertrend Natural Wellness

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *