Badkamertrend Private wellness

Iedereen heeft weleens een momentje voor zichzelf nodig. Met de overvolle agenda’s van tegenwoordig schiet dit er nog weleens bij in. De badkamertrend van het voorjaar 2016 is daarom: Private wellness. Creëer je eigen wellnesscentrum gewoon bij je thuis.

Een private wellness hoeft niet onbetaalbaar te zijn. Tegenwoordig gaan de ontwikkelingen voor wellness in je huis snel en zijn ze binnen handbereik. Met de volgende producten haal je gemakkelijk een complete en betaalbare wellnesservaring in huis.

De Luxusline baden van Cleopatra. Koude knieën zijn met deze baden verleden tijd, met een diepte van maar liefst 600 mm. Maak kennis met perfect badcomfort.

 

Trend7-wellness

 

Droom lekker weg met rustgevende muziek op de achtergrond met de inbouwradio van Busch-Jeager. Gemakkelijk te gebruiken zonder kabels van muziek op je smartphone of stem hem af op je favoriete radiozender.

Busch jager

Je favoriete serie op tv? Geen probleem! Met de LED-tv van Aquasound kun je bubbelen en tegelijkertijd je serie volgen; dat gaat je in een wellnesscentrum niet lukken. De LED-tv is superdun en daardoor gemakkelijk in of op de muur te bevestigen.

Tv badkamer

Genieten van een heerlijk warm bad of vloerverwarming vraagt om een krachtige cv-ketel. De Calenta van Remeha levert uitzonderlijk snelle warmte dankzij de extra energiezuinige pomp. Ultiem comfort en je bespaart al snel tientallen euro’s per jaar!

remeha-tzerra

 

Kom langs bij Boer Staphorst voor het creëren van je eigen Private wellness; een plekje voor jou, om even tot jezelf te komen, in je eigen huis. Genieten!

Trendkrant

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *