Badkamertrend: Rediscover

Rediscover heeft evenveel schakelingen als het Noorderlicht. Deze trend vind inspiratie in alles wat bijzonder is aan Scandinavië. Zo is wellness een manier van leven en maakt de sauna een belangrijk onderdeel uit van de Finse cultuur. Combineer dat met Deens design en je krijgt een heel goed gevoel waar deze trend heengaat.

Rediscover staat voor een combinatie van design, comfort en functionaliteit. Naast verfijnde ontwerpen en aandacht voor een warme sfeer is er ook aandacht voor duurzaamheid. Zweden is koploper in groene energie en ook in de badkamer zijn talloze duurzame innovaties toe te passen. Hierbij kun je denken aan waterbesparende kranen, energiezuinige vloerverwarming en slimme thermostaten. De Rediscover trend gaat dus om slim en duurzaam genieten met oog voor detail.

Elegant en strak tegelijk

De Bettelux Shape designcollectie combineert elegante vormgeving met een kubistisch onderstel. Dat geeft een mooi ruimtelijk effect aan je badkamer. De wastafel en het bad zijn in wit of zwart verkrijgbaar en kunnen gecombineerd worden met frames in zes tinten: wit, zwart, taupe, sky, rosé of mint.

Bekijk hier onze badkamermeubels > 

Slim design

Ontwerper Victor Vasilev studeerde een jaar in Kopenhagen en raakte er diep onder de indruk van de Scandinavische architectuur en design. Het Nederlandse Instamat vroeg hem om een compleet nieuwe designradiator te ontwerpen. En het resultaat is de Instamat Flaps: een dun paneel met elegante uitsparingen voor de handdoeken.

Bekijk hier onze moderne badkamers>

Subtiel lijnenspel

Dunne lijnen, strakke vormen, de badkameraccessoires van Emco zijn een verrijking van uw badkamer. Subtiel voor het oog en nooit schreeuwend om aandacht. Juist daarom passen ze zeker weten in je nieuwe badkamer.

Meer weten over de andere badkamertrends?

Vraag hier de Baderie trendkrant aan >

*Bron: Baderie

BetteLux_Shape_Moebel_01-klein

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *