Badkamertrend: Style Icons

Badkamers zijn vaak geïnspireerd op interieur en design, maar ook op fashion, lifestyle en kunst. Overal vind je stijliconen terug: ontwerpen en ontwerpers die boven elke hype verheven zijn en daardoor juist ideaal voor toepassing in de badkamer. En in 2017 is dat een belangrijke badkamertrend: Style Icons.

Tijdloze honingraat

De honingraat is een vorm die overal in de natuur terug komt. Je zal het een natuurlijke iconische vorm kunnen noemen. Zeshoekige tegels die hierop geïnspireerd zijn, bieden u veel creatieve mogelijkheden in de badkamer. Ze passen perfect in elkaar waardoor je een opvallende maar toch rustige uitstraling creëert.

Bekijk hier ons sanitair en tegels >

Honingraad tegels

 Een iconische radiator

Ultradun, heerlijk warm en een streling voor het oog. De nieuwe Vasco Oni verlegt de grenzen van radiatordesign. In de minimalistische voorplaat is er ruimte gemaakt om handdoeken op te hangen. De radiator is niet alleen mooi om naar te kijken maar efficiënt en energiezuinig. Meer ruimte, meer rust, meer design.

Design Radiator

Zeg het met een kussen

Er is geen ruimte voor toeval binnen de Style Icons trend. Zomaar een willekeurig kussentje neerleggen is er dan ook niet bij. Stem het design af op de kleur of het patroon van je tegels en laat het accessoire de zeggingskracht van je badkamer versterken.

Bekijk hier onze badkameraccesoires >

kussen met print

Meer weten over de andere badkamertrends?

Vraag hier de Baderie trendkrant aan >

*Bron: Baderie

Style Icons

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *