Badkamertrend: Think Big

Badkamertrend Think Big betekent het grote genieten in het klein. Zo is ruimtelijk namelijk iets anders dan groot. Dankzij maatwerk en ruimtebesparende oplossingen houden we steeds meer ruimte over in een kleine badkamer. Denk bijvoorbeeld is aan een stoomdouche in plaats van een sauna. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Alles begint bij groot denken!

De Inline

Voor de Inline badkamer heeft Baderie gekeken naar hoeveel er weggewerkt kon worden in wanden en vloeren. Om zo optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Het resultaat is een badkamer met een ingebouwde spiegelkast, inbouwkranen, inbouwnis in de douche, vloerverwarming en verzonken schakelmateriaal.

Badkamerkast Baderie - Boer Staphorst

Luxe uitstraling met inbouwkranen

Om ruimte te besparen op je badkamermeubel, kun je bijvoorbeeld gaan voor mooie inbouwkranen. Naast dat ze praktisch zijn, staan ze ook nog eens prachtig! En dat niet alleen; je badkamermeubel krijgt zo in een handomdraai een luxe uitstraling.

Inbouwkranen - Boer Staphorst

Bekijk hier onze kranen >

Mooi weggewerkt

Toiletaccessoires willen we vaak niet in het zicht hebben staan. Daarom is het fijn om alle toiletaccessoires weg te werken in de muur achter een mooie deur. Zo is geen rand meer zichtbaar. Deze kast is te openen middels een push-to-open mechanisme, waardoor de spiegel bijna gelijk is met de wandtegel.

emco kast toiletaccessoires - Boer Staphorst

Meer weten over de andere badkamertrends?

Vraag hier de Baderie trendkrant aan >

*Bron: Baderie

Badkamertrend Think BIG - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *