Badkamertrend: work-out, chill-out

We leven vaker bewuster en vinden onze gezondheid daarbij ook steeds belangrijker. Zo is de badkamer juist de perfecte plek voor onze oefeningen, checken we daar onze gezondheidsstatus op een (slimme) weegschaal en vinden we ontspanning in een heerlijk bad. Een fijne combi van badkamer, gym en spa ineen. De trend work-out/chill-out gaat dan ook om de balans tussen inspanning en ontspanning, in een badkamer die daar helemaal bij past.

De Wellness Line

De Wellness Line badkamer van Baderie is een genot voor zowel lichaam als geest. Zo heeft deze badkamer alle mogelijke welnesstoepassingen, zoals een bad met whirlpoolsysteem, een stoomcabine en zelfs een sauna. Heerlijk om daarin lekker te onstpannen na een stevige work-out. De fraai vormgegeven meubels, kranen en accessoires versterken het gevoel van aandacht voor zelfs het kleinste detail.

Baderie badkamertrend workout chillout - Boer Staphorst

Sportieve jongens

Het bekende fonteintje dat je vaak in de sportschool ziet, maar dan nu in een luxe variant. En het leuke is: je kunt hem dus ook in jouw eigen badkamer toevoegen! De nieuwe Metropol-reeks van Hansgrohe is de eerste serie met een vloermodel mengkraan: een kraan die van de vloer wordt opgebouwd en een perfect match is met een vrijstaande wastafel in stoere kubusvorm. Die wil je toch hebben?

Fontein kraan Hansgrohe - Boer Staphorst

Bekijk hier onze kranen >

Alle zintuigen aan

Stel je voor: de warmte op je huid, de weldaad van stoom en een heerlijke geur. Het is allemaal mogelijk met de stoomcabine van Xenz. Met de Touch-control regelt u de temperatuur, de verlichting en je kunt je eigen lievelingsolie toevoegen voor een heerlijke geur.

Stoomcabine Xenz - Boer Staphorst

Meer weten over de andere badkamertrends?

Vraag hier de Baderie trendkrant aan >

*Bron: Baderie

Workout chillout badkamertrend Baderie - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *