Badkamertrends

Op het gebied van badkamers is er heel veel mogelijk. Bij Boer Staphorst inspireren we iedereen graag met de laatste trends en technologieën op het gebied van badkamers. Van inspirerende trend naar uw ideale badkamer.

Ook dit jaar zijn er door Baderie weer een aantal inspirerende badkamertrends gespot die doorvertaald kunnen worden naar uw eigen badkamer en woonstijl. Hieronder vindt u de badkamertrends die hét op dit moment helemaal zijn!

Trend 1: Retro Revival

In de trend Retro Revival combineert u verschillende elementen uit verschillende, afzonderlijke stijlen met elkaar. Dit is precies waar het binnen deze trend om gaat, een unieke badkamer met de mooiste elementen van de vorige eeuw. Geometrische vormen uit de jaren ’60 of schakelmateriaal uit de jaren ’20. Met de Retro Revival geeft u de badkamer een eigentijdse twist.

Ontdek meer van Retro Revival >

Retro Revival - Baderie Badkamertrend Retro Revival - Baderie Badkamertrend

Trend 2: Black Gold

Bij Black Gold draait het om balans. U gaat dan de kleur zwart zo toepassen dat het uw badkamer karakter geeft. Het moet niet te donker zijn, juist pittig met zwarte eyecatchers of een zwarte contrastmuur & toffe gouden accenten. Hiermee tovert u de badkamer om tot een stoere ruimte.

Meer over Black Gold >

Black Gold - Baderie Badkamertrend Black Gold - Baderie Badkamertrend

Trend 3: Calm Luxury

Calm Luxury is een stijlvolle, ingetogen badkamertrend waarin u helemaal tot rust komt. Marmer, rosé en koper zorgen voor de romantische accenten. Het is echt een samenkomst van verschillende stromingen, zoals ronde vormen en pastelkleuren. Er wordt daarom veel gebruik gemaakt van wit met ruimte voor een accentmuur.

Lees over Calm Luxury >

Calm Luxury - Baderie Badkamertrend 2018 Calm Luxury - Baderie Badkamertrend 2018

Trend 4: Natural Wellness

Tijd om aan de stad te ontsnappen hebben we niet altijd. Maar de natuur kunnen we wel in huis halen door veel wit, zonlicht, hout en steen te gebruiken in de badkamer. Daarom is de badkamertrend Natural Wellness een trend die bijna overal past met de robuuste en natuurlijke vormen.

Ontdek meer over Natural Wellness >

Badkamertrend Natural Wellness

Trend 5: Modern Industrial

Bij de trend Modern Industrial gaat u voor rauw & authentiek maar ook voor praktisch & comfortabel. De materialen worden zo toegepast dat het maximaal comfort voor u oplevert. De pure industriële stijl wordt dan vertaalt naar een moderne en praktische badkamer. En dat gewoon bij u thuis!

Bekijk hoe je Modern Industrial kunt toepassen in uw badkamer >

Badkamertrend Modern Industrial

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer en wilt u daar graag deskundig bij geholpen worden? Of deze badkamertrends eens in het echt komen bewonderen? Maak dan van tevoren vrijblijvend eens een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Zij staan graag voor u klaar met informatie en deskundig advies.

Maak uw afspraak met onze badkameradviseur >