Barbecue garantie

Met het mooie weer en de zomer in aantocht gaan we massaal weer barbecueën! Onze barbecues van Weber, Boretti, Cadac en Cobb zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, ze voldoen ook nog eens aan de hoogste kwaliteitseisen. De verschillende barbecuemerken hebben verschillende garantietermijnen op hun barbecues.

Premium garantie en service

Wie kiest voor een barbecue of buitenkeuken van Weber, kiest hierbij niet alleen voor een premium product maar ook voor premium garantie en service. Weber heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. De producten zijn vervaardigd van hoge kwaliteit materialen en met grote precisie gemaakt. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Daarom biedt Weber garanties tot maar liefst 10 jaar!

Weber original kettle

Voor een snellere afwerking van uw garantie, raden wij u aan om de barbecue of buitenkeuken bij Weber te registreren. Het opgeven van het serienummer is namelijk heel belangrijk om aanspraak te kunnen maken op de garantie. Dit is gedaan zodat Weber dergelijke problemen in de toekomst kan voorkomen. Voor exacte details van de garantie voor Weber barbecues, verwijzen wij u graag naar de Weber garantietabel.

Hoogstaande kwaliteit

Het is mogelijk dat u een Boretti barbecue of buitenkeuken heeft met een defect. Boretti wil hierbij graag haar klanten voorzien van buitenapparatuur van hoogstaande kwaliteit. Daarom bieden ze een garantietermijn van 2 jaar. Na de aankoopdatum geeft Boretti volledige garantie op materiaal, voorrijdkosten en arbeidsloon. Wanneer dergelijke gebreken voorkomen, zal het product gerepareerd of vervangen worden. Accessoires en onderdelen die onderhevig zijn aan slijtage hebben een garantietermijn van 6 maanden.

Bekijk ons assortiment barbecues >

Boretti Terzo zijaanzicht

Kwaliteit en duurzaamheid

De barbecues van Cadac staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Voor de meeste (camping)barbecues van Cadac geldt een garantietermijn van 2 jaar. Echter voor de buitenkeukens van Cadac bedraagt de garantie 5 jaar. Gedurende deze termijnen kunt u aanspraak maken op de garantie van Cadac. De Cobb barbecue is meer dan alleen een barbecue. Cobb geeft op de barbecues een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Master Touch rood kolen eten