Barbecues

Voor elke situatie hebben wij de juiste barbecue. De tuinafdeling bestaat uit vele vierkante meters met de meest uiteenlopende barbecues: van houtskool barbecues, gasbarbecues en elektrische barbecues tot complete buitenkeukens en skottelbraais. Wij hebben barbecues van de merken Weber, Borretti, Cadac en Cobb.

merken barbecueBBQ merken

Meer over Boer Staphorst als Weber dealer >

weber_certified_store@1.5_HR

Soorten barbecues
De ultieme barbecuebeleving associëren vele mensen met knetterend houtskool en de heerlijke geur van rook en gegrild vlees. Een gasbarbecue daarentegen is ideaal voor op de camping, in een bosrijke omgeving of voor gezellig barbecueën op het strand. Wilt u uw buren geen overlast bezorgen tijdens het barbecueën of woont u in een stad waar gas- en houtskoolbarbecues ongewenst of verboden zijn? Ga dan voor een elektrische barbecue. Ook hebben wij complete buitenkeukens voor de echte barbecueprofessionals.

Een skottelbraai is ideaal voor op de camping, onderweg of voor in de tuin. Het biedt talloze mogelijkheden; barbecueën, (roer)bakken, koken en braden. Het kan allemaal! Ook hebben wij diverse barbecue accessoires om het barbecueën zo comfortabel mogelijk te maken!

Weber World Dealer
Boer Staphorst is Weber World Dealer. Dat betekent dat u bij ons ieder model van Weber kunt krijgen: unieke modellen en unieke uitvoeringen die nergens anders te verkrijgen zijn. Ontdek alle voordelen van Boer Staphorst als Weber World Dealer!

Bekijk alle voordelen >