Test gratis een Cobb BBQ!

Genieten van een heerlijke maaltijd, overal waar u maar wilt; dat wil toch iedereen? Maak kennis met de Cobb! Een veilig, compact en draagbaar kooktoestel waarmee u kunt grillen, bakken, braden, wokken en roken waar u maar wilt!

Cobb barbecue

Wilt u hem ook eens testen?

Wilt u de Cobb bij u thuis uitproberen? Het is bij ons mogelijk om de Cobb bbq te testen voor 1 dag, maar dit is exclusief voor klantenpashouders van Boer Staphorst! Na het testen vinden we het leuk als u uw ervaring deelt. Dit kunt u dan doen door deze te mailen naar reclame@boer-staphorst.nl of te delen via Social Media.

Heb je nog geen voordeelpas? Vraag deze dan hier aan >

Vul onderstaand formulier in en geef ook een voorkeursdatum aan wanneer u de Cobb graag wilt testen. Onze barbecuespecialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken wanneer u de barbecue kunt ophalen/testen.

Voorwaarden

  • Heeft u een datum overlegd, dan kunt u de Cobb barbecue op deze dag na 09.00 uur ophalen. De volgende dag dient u de Cobb barbecue voor 18.00 uur terug te brengen. Leent u de Cobb op zaterdag, dan kunt u deze maandag voor 18.00 uur terugbrengen.
  • Wij vragen u de Cobb barbecue na gebruik zelf schoon te maken en in complete staat terug te brengen.
  • Uw ervaring met de Cobb bbq kunnen wij delen op social media, op onze website of in onze nieuwsbrief.

Test de Cobb barbecue voor 1 dag!

Vul uw gegevens in, zodat wij contact met u kunnen opnemen wanneer u de Cobb kunt testen.