Smokey Goodness BBQ-dag

Op zaterdag 11 mei vindt u Foto Frans Nooren, Uw Slager Buitenhuis en Boer Staphorst gezamenlijk op de parkeerplaats van Frans Nooren in Staphorst. De drie winkels organiseren samen een BBQ-dag. 

Smokey Goodness: No Worries BBQ

Deze BBQ-dag staat in het teken van proeven, inspiratie opdoen en low & slow bbq-en. Zo maakt Uw Slager Buitenhuis diverse vleeshapjes klaar op de barbecue, waar u vervolgens heerlijk van kunt proeven. Frans Nooren laat diverse BBQ-boeken zien en introduceren het nieuwe Smokey Goodness: No Worries BBQ van Jord Althuizen. Bij Boer Staphorst kunt u terecht voor hun expertise over de barbecues en de daar bijbehorende accessoires. Ook kunt u uw vragen stellen aan onze BBQ-specialisten.

Barbecue - Boer Staphorst

BBQ-starterspakket

Het mooie weer komt er weer aan en voor de mensen die dan willen gaan barbecueën hebben we deze dag een mooie aanbieding. Voor maar 130 euro hebt u een BBQ-starterspakket. Dit pakket bestaat uit een Weber Bar-B Kettle barbecue van Boer Staphorst, een vleespakket voor 4 personen van Uw Slager Buitenhuis en het nieuwe No Worries BBQ boek van Frans Nooren. Maar er is dit jaar meer! Je kunt ook voor een grotere BBQ gaan, dit is de Weber Master-touch crimson red, inclusief Smokey Goodness: No Worries BBQ + een vlees pakket voor 8 personen. Deze combinatie zit op €250,-

Smokey goodness barbecue dagsmokey goodness barbecue dag

Datum: zaterdag 11 mei 2019
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Waar: Parkeerplaats Foto Frans Nooren – Markt 2, Staphorst
Georganiseerd door: Uw Slager Buitenhuis, Foto Frans Nooren en Boer Staphorst

Zien we je zaterdag 11 mei tijdens onze BBQ-dag? Alvast een gezellige dag!

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *