Smokey Goodness BBQ-dag

Op zaterdag 5 mei vindt u Foto Frans Nooren, Uw Slager Buitenhuis en Boer Staphorst gezamenlijk op de parkeerplaats van Frans Nooren in Staphorst. De drie winkels organiseren samen een BBQ-dag. 

Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek

Deze BBQ-dag staat in het teken van proeven, inspiratie opdoen en low & slow bbq-en. Zo maakt Uw Slager Buitenhuis diverse vleeshapjes klaar op de barbecue, waar u vervolgens heerlijk van kunt proeven. Frans Nooren laat diverse BBQ-boeken zien en lanceren het nieuwe Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek van Jord Althuizen. Bij Boer Staphorst kunt u terecht voor hun expertise over de barbecues en de daar bijbehorende accessoires. Ook kunt u uw vragen stellen aan onze BBQ-specialisten.

Barbecue - Boer Staphorst

BBQ-starterspakket

Het mooie weer komt er weer aan en voor de mensen die dan willen gaan barbecueën hebben we deze dag een mooie aanbieding. Voor maar 99 euro hebt u een BBQ-starterspakket. Dit pakket bestaat uit een Weber Bar-B Kettle barbecue van Boer Staphorst, een vleespakket voor 4 personen van Uw Slager Buitenhuis en het nieuwe Bigger, Better BBQ-boek van Frans Nooren.

Datum: zaterdag 5 mei 2018
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Waar: Parkeerplaats Foto Frans Nooren – Markt 2, Staphorst
Georganiseerd door: Uw Slager Buitenhuis, Foto Frans Nooren en Boer Staphorst

Zien we je zaterdag 5 mei tijdens onze BBQ-dag? Alvast een gezellige dag!

Weber barbecue - Boer Staphorst

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

  • *
    • *