Beleef de lente bij Boer!

De lente is weer begonnen! Tijd om met zijn allen weer naar buiten te gaan! Wij trappen daarom af met onze campagne ‘Beleef de Lente’. Tijdens de actiedagen op vrijdag 19 en zaterdag 20 april is er weer van alles te beleven bij Boer. Kijk hieronder voor alle leuke activiteiten & acties.

Workshop macramé plantenhanger

Op zaterdag 20 april kun je met Rianne van Studio-Spin leren om een plantenhanger te maken! Maar let op, de workshops van Rianne zitten altijd snel vol dus schrijf je snel in!

Schrijf je in voor de workshop >

Workshop macramé veerhanger

Terug van weggeweest, het macrameeën uit de jaren ’70/’80! Een knooptechniek waar je verschillende dingen mee kunt maken. En je kunt nu leren om een macramé veerhanger te maken tijdens een workshop op zaterdag 20 april!

Schrijf je in voor de workshop >

Workshop macramé veerhanger

Workshop String Art – vaas

Ga aan de slag met het maken van een vaas tijdens de workshop String Art. Want String Art is bezig met een comeback, een eenvoudige en leuke manier om je eigen kunstwerk te maken.

Schrijf je in voor de workshop >

Workshop String Art

Tip voor Moederdag: kinderworkshop String Art

Tijdens deze kinderworkshop ga je aan de slag met een cadeautje voor Moederdag. Op een ander moment aan iemand geven mag natuurlijk ook!

Schrijf je hier in voor de workshop >

Kinderworkshop String Art

1.100 m2 tuinmeubelshow

Kom naar onze 1.100 m2 tuinmeubelshow en kom proefzitten op de nieuwe collectie tuinmeubelen.

Bekijk onze openingstijden >

Tuinmeubelshow - Boer Staphorst

Test zelf Fiskars tuingereedschap

Het voorjaar is de tijd om struiken en bomen te snoeien. Goed snoeigereedschap is daarbij het halve werk. Maar welk gereedschap hoort eigenlijk bij welke klus? En hoe kies je gereedschap wat goed bij je past? Boer Staphorst en Fiskars slaan de handen ineen en geven op zaterdag 20 april van 10 – 16 uur gratis advies. Voel zelf het verschil door de producten te proberen.

heggenschaar Boer Staphorst

Flexa kleurstyliste

Ontvang een gratis Flexa kleuradvies van een kleurstyliste. Ze helpt je graag met het geven van tips en adviezen over verfkleuren!

Lees hier meer over het gratis kleuradvies >

Brinker karpetten

Op vrijdag 19 april komt de vertegenwoordiger van Brinker karpetten langs om je te vertellen over de karpetten. Brinker heeft voor de karpetten de beste materialen geselecteerd en makers verspreid over de hele wereld. Brinker maakt gebruik van het wol van Marokkaanse schapen, want er zit verschil tussen het wol van Marokkaanse en Europese schapen. Gerrit van Brinker vertelt je hier graag over. En van 1 april t/m 26 april ontvang je ook nog eens 20% korting op de Brinker karpetten.

Kookdemonstratie Siemens

Op vrijdag 19 april komt een kok van Siemens een kookdemonstratie geven. Gedurende de kookdemonstratie worden lekkere, kleine hapjes klaargemaakt waar je van kunt proeven. De kok beantwoordt al jouw vragen en laat jouw verschillende gerechten uit de apparaten proeven.

Makita demonstratie bus

Met een 7,5 meter lange demonstratie bus komt Makita vrijdag 19 april langs. Op de parkeerplaats kun je een kijkje komen nemen in de bus. In de bus vind je het nieuwste tuingereedschap en nieuwste accu’s.

KGS Diamond demonstratie

KGS Diamond is ’s werelds toonaangevende fabrikant van flexibele diamant schuurmiddelen en elektrolytisch gemetalliseerde stoffen.Op vrijdag 19 april komt KGS Diamond een demonstratie geven van diamanten boren en doorslijpschijven! Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wera demonstratie

Wera Gereedschap komt op vrijdag 19 en zaterdag 20 april langs met een demonstratietafel. Hierop demonstreren ze hun assortiment gereedschap. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de vertegenwoordiger van Wera en heeft hij leuke weggevertjes bij zich. En van 1 april t/m 26 april 2019 ontvang je ook nog eens 20% korting op alle Wera handgereedschap.

Wera gereedschap

BBQ – demonstratie

Kom lekkere hapjes proeven van de barbecue, op de parkeerplaats bij onze ingang.