Beschermhoezen

Verleng de levensduur van uw tuinmeubelen met de beschermhoezen van AeroCover. Aerocovers zijn ademend, waterbestendig, reduceren condensvorming en gaan schimmelvorming tegen. Met de beschermhoezen blijven uw tuinmeubelen als nieuw!

Door de temperatuurverschillen in Nederland ontstaat er snel condensvorming. Dit heeft als gevolg dat er schimmelvorming kan plaatsvinden op uw tuinmeubelen. Dit kunt u voorkomen met de beschermhoezen van Aerocover. Deze beschermhoezen beschikken over een ademend membraan. Dit helpt het vocht naar buiten te transporteren en houdt daarmee vuil, stof en regen van buitenaf tegen.

De beschermhoezen van Aerocover zijn het alternatief voor PVC. Het nadeel van PVC is dat het niet ademt. Dit wordt vaak wel aangegeven, maar deze hoezen kunnen alleen ademen als ze voorzien zijn van ventilatiegaten. Het gevolg van deze gaten is dat er vuil en stof binnen kan komen, en dit is juist wat u wilt voorkomen. Daarnaast worden PVC hoezen hard bij lage temperaturen, waardoor ze snel kapot gaan. Bij Aerocovers is dit niet het geval; deze beschermhoezen blijven soepel, ook bij lagere temperaturen. En waar PVC slecht is voor het milieu, zijn de beschermhoezen van Aerocovers gemaakt van milieuvriendelijke materialen en zelfs recyclebaar!

De beschermhoezen van Aerocovers zijn gemakkelijk te bevestigen door het rijgkoord met stopper aan twee kanten. Daarnaast zijn de tuinmeubelhoezen voorzien van een handige opbergtas. Deze is bevestigd aan de Aerocover zodat u deze altijd bij de hand heeft.

AeroCover tuin 31-3 web

Aerocover beschikt over een ruim assortiment aan beschermhoezen in verschillende maten en vormen. De hoezen zijn geschikt voor de volgende artikelen:

  • Tuinsets
  • Loungesets (ook voor: L-vorm loungesets, hoekloungesets en lounge-diningsets)
  • Stapelstoelen
  • Tuinkussens. Hierdoor hoeft u niet elke avond meer uw tuinkussens naar binnen te halen. Een hoes eromheen en klaar!
  • Parasols (ook voor zweefparasols). De hoezen beschermen de parasol tegen vuil en verkleuring. Daarnaast reduceren de hoezen schimmelvorming; één van de meest voorkomende klachten bij parasols. De parasolhoezen van voorzien van een stok in de hoes. Hiermee is de hoes gemakkelijk te bevestigen.
  • Barbecues (ook voor kogel- en gas barbecues). Met de hoezen beschermt u uw barbecue tegen vuil en regen. Hiermee vermindert de condensvorming en tevens de kans op roest.


Hulp nodig bij het vinden van de juiste beschermhoes? Maak gebruik van de keuzehulp >