Beveiliging en veiligheid

Een veilig huis voelt echt als ‘thuis’. Daarom hebben we bij Boer Staphorst alles voor de beveiliging en veiligheid van uw huis. Zo kunt u uw huis optimaal beveiligen tegen brand en inbraak. Ook voor de veiligheid van (kleine) kinderen en het opbergen van belangrijke spullen kunt u bij ons terecht.

Inbraakbeveiliging
Jaarlijks worden er in Nederland meer dan 250 inbraken gepleegd. Een goede beveiliging van uw huis kan dit aantal reduceren:

  • Kies voor buitenverlichting met bewegingsmelder. Zodra de melder een beweging detecteert wordt de verlichting ingeschakeld. Dit schrikt mensen af.
  • Gebruik goede sloten, cilinders en deurbeslag voor de deuren en raamsluitingen. Zo maakt u het zelf (bijna) onmogelijk dat er mensen ongevraagd binnen kunnen komen.
  • Als extra optie kunt u kiezen voor een alarmsysteem of camerabeveiliging.

 

Bekijk het onderstaande filmpje van het WoonVeilig alarmsysteem voor de complete beveiliging van uw huis.

Onze merken beveiliging
Bij Boer Staphorst hebben we inbraakbeveiliging van de volgende kwaliteitsmerken om u huis extra veilig te maken:

 

Inbraakveilig met Nemef >

Brandbeveiliging
Goede brandbeveiliging is onmisbaar in elk huis. Daarom hebben we verschillende brandbeveiligingsmiddelen in ons assortiment. Begin met een goed werkende rookmelder op elke kamer. Tip: ga voor rookmelders die zowel rook als koolmonoxide detecteren. Zo bent u tegen beide bedreigingen beschermd. Ook belangrijk zijn branddekens en brandblussers. Zo kunt u bij een kleinere brand direct zelf actie ondernemen en zo verspreiding voorkomen.

Rookmelders in onze webshop >

Kluizen
Heeft u belangrijke spullen die u goed wilt beveiligen kies dan voor een stevige kluis. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de veiligheid van uw belangrijke spullen: deze zitten veilig opgeborgen achter (een goed) slot en grendel. Wij hebben kluizen van het merk Nauta en Salvus.

Bekijk onze online kluizen >

Kinderbeveiliging
Wat betreft de kinderen zit gevaar in een klein hoekje. Daarom hebben we bij Boer Staphorst vele oplossingen voor goede veiligheid van uw kind. Denk aan stopcontactbeveiliging voor nieuwsgierige vingertjes, kindersloten, stoothoekjes, deurstoppers en traphekjes.

Ook zorgeloos genieten van een veilig huis? Kom langs in onze winkel voor alle mogelijkheden 

Beveiligingsblogs

Zelf bepalen wie er je huis in mag, ook als je niet thuis…

Hoewel het aantal inbraken in Nederland vorig jaar afnam, blijft de winter voor…

Winnaar van het politie keurmerk veilig wonen 2016: de AXA Oyster. Een combinatie…

Bekijk onze blogs >