Bezorgen en afhalen

Boer Staphorst biedt de mogelijkheid om uw aankopen thuis te laten bezorgen. Denk hierbij aan keukens, badkamers, meubels, bouwmaterialen en andere producten die niet eenvoudig te vervoeren zijn. Online bestellingen kunt u thuis laten bezorgen of afhalen in onze winkel. Net wat u het best uitkomt.

Bezorgen Boer Staphorst

Aankopen in de winkel bezorgen

Past de aankoop niet in uw auto of is deze te zwaar? Wij bezorgen aangekochte producten met alle plezier bij u thuis. Bestellingen vanaf 2.500 euro worden gratis thuisbezorgd. Uiteraard kan elk gewenst product thuis bezorgd worden. Daarvoor berekenen wij een tarief per kilometer. Informeer naar de tarieven in onze winkel. Bekijk onze algemene voorwaarden voor uitgebreide informatie over het afleveren van producten. Wilt u liever zelf de producten afhalen? Maak dan gratis gebruik van onze aanhangwagenservice.

Online aankopen bezorgen

Plaatst u op werkdagen voor 17.00 uur een bestelling in onze webshop? Mits op voorraad  wordt de volgende werkdag de bestelling bij u thuis bezorgd. In de orderbevestiging staat de verwachte afleverdatum. Wij doen ons best om uw aankoop op de gewenste datum af te leveren. Mocht dit door overmacht niet lukken, dan ontvangt u hier per e-mail of telefoon bericht van.

Verzendkosten
Online bestellingen boven de 40 euro worden GRATIS thuisbezorgd. Voor bestellingen onder de 40 euro zijn de verzendkosten 7,95 euro.

Afhalen in de winkel
Uiteraard kunt u online bestellingen ook afhalen in onze winkel. Tijdens het plaatsen van de order kiest u voor ‘afhalen in de winkel’. Ligt de bestelling klaar, dan ontvangt u een e-mail met de boodschap dat de bestelling afgehaald kan worden.

Verzending volgen
U ontvangt een e-mail met Track&Trace code wanneer de bestelling onderweg is. Zo is het pakketje eenvoudig te volgen. Kiest u voor afhalen bij een Post NL servicepunt, dan ontvangt u een sms/e-mail met de tijd van bezorging op deze locatie. Vanaf dat moment kunt u de bestelling daar afhalen.

Snelle bezorgservice voor klusmaterialen

Iets vergeten voor uw klus? Maak gebruik van onze snelle bezorgservice voor klusmaterialen. Lees meer >