Binnenkijken in een botanische en stoere voorkamer

Botanisch en stoer combineren? Het kan tegenwoordig allemaal! Dit keer mogen wij binnenkijken in de voorkamer van een moderne woonboerderij. Helemaal gestyled door onze styliste! Al nieuwsgierig geworden?

Allereerst begon onze styliste met het maken van een moodboard. Vervolgens konden de bewoners vanuit dit moodboard zelf de kleuren, het behang en de vloer uitzoeken. Daarna hebben ze samen gekeken naar de meubels en indeling.

Een gezellige en lichte kamer

De wens van de bewoners was om een gezellige en lichte kamer te maken van de voorkamer waarin ze zich kunnen terugtrekken met visite, maar waar ook ruimte is voor de kinderen. En dat is gelukt! Zo is er zitruimte genoeg en oogt de kamer licht en ruimtelijk door de strakke meubels, natuurlijke materialen en zachte kleuren met af en toe een zwart accent. En wist je dat je met verschillende materialen een mooie mix kan maken? Zo is er hier gekozen voor leer, rotan, stof en hout.

 

Aandacht voor elk detail

Een kamer is natuurlijk niet af zonder accessoires! Zo is er bij deze styling aan elk detail gedacht. Zoals de botanische platen en de stoere metalen accessoires achter de bank. Doordat ze samen geclusterd zijn, vormt deze wanddecoratie een mooi geheel. Ditzelfde geldt ook voor de andere accessoires zoals de vaasjes en kandelaars. Ook de lampen (de apen lamp en rotan hanglamp) in deze kamer zijn een mooi detail en sluiten volledig aan bij de rest!

Wil jij nou ook op weg geholpen worden met tips en oplossingen voor styling en inrichting? Onze stylistes helpen je graag verder!

Bekijk hier onze agenda voor een flitsadvies >

Nog meer binnenkijken? Neem dan eens een kijkje in het nieuwbouwhuis van interieurblogger Eveline en haar vriend Delano. Een binnenkijker met een Scandinavische stijl gecombineerd met roze details.

Bekijk hier de nieuwbouwwoning van blogger Eveline >

IMG_5689-2 (1)

2 reacties

 1. J kroese - Wij zoeken een tv kastje 115 breed, op de Said is geen afmeting
  te zien.
  Waarom kunnen we geen kasten zien?
  Graag een mail terug,

  Met vriendelijke groet,

  J Kroese

  • Danique Pierik - Goedemorgen,

   Bedankt voor uw reactie. Ik heb uw vraag doorgestuurd naar onze afdeling Kasten. Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen via de mail. Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

   Met vriendelijke groet,
   Danique Pierik

Plaats een nieuwe reactie:

Wilt u reageren op bovenstaande blog? Laat hier uw reactie achter.
Uw e-mailadres wordt niet getoond, we gebruiken het alleen om eventueel contact met u op te nemen.

 • *
  • *