Bistro

Even bijkomen tussen het winkelen door? Dat kan in onze sfeervolle bistro. Geniet van ons heerlijke ontbijt voor maar 1,50 euro, een heerlijke lunch of dagmenu uit eigen keuken. Voor de kinderen is er een kinderspeelhoek waar ze zich kunnen vermaken. Daarnaast kunt u ook bij ons een high tea reserveren. Kortom mogelijkheden genoeg in onze bistro!

Onze bistro is weer geopend! Echter serveren wij tot nader order geen ontbijt en high tea. Daarnaast is de kinderhoek in onze bistro ook nog gesloten. Let op, de bistro is vanaf 10.00 uur geopend.

image-2016-05-19 (1)Openingstijden van onze bistro

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag   10.00 – 18.00 uur
donderdag   10.00 – 21.00 uur
zaterdag   10.00 – 16.45 uur

Aangepaste openingstijden

Er gelden aangepaste openingstijden voor de keuken in de bistro. Het bestellen van bijvoorbeeld een rijk belegd broodje of het dagmenu is alleen mogelijk tijdens de onderstaande openingstijden:

maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag   11.00 – 17.00 uur
donderdag   11.00 – 20.00 uur
zaterdag   11.00 – 16.00 uur


Binnen de reguliere openingstijden van de bistro is er altijd koffie/thee en frisdrank met verschillende tussendoortjes verkrijgbaar.

menu-bistro-boer-staphorst

Ontbijtje voor maar 1,50 euro!

Tijdelijk i.v.m. de Coronacrisis zal er tot nader order geen ontbijt worden geserveerd!

Begin een dagje shoppen bij Boer Staphorst met een lekker voordelig ontbijt in onze bistro. Het ontbijt is verkrijgbaar van 09.00 tot 10.00 uur. Het ontbijt bestaat uit een koffie of thee, vers croissantje, kaiserbroodje, plakje kaas, cupje jam en boter. Maar let op, zolang de voorraad strekt. Eet smakelijk!

Tegen een meerprijs kunt u kiezen uit cappuccino voor maar 0,50 euro extra. Of kies voor een lekker glaasje jus d’orange voor 0,50 euro. Daarnaast kunt u er ook kiezen voor een plakje ham/kaas of cupje jam extra voor 0,20 euro extra.

Ontbijtje bij Boer Staphorst

High tea
U kunt in onze bistro ook een gezellige high tea reserveren. U proeft tijdens de high tea de Engelse sfeer. Geniet in dit arrangement van hartige hapjes en zoete heerlijkheden. Laat u verrassen met diverse sandwiches, chocolade, fruitsalades en nog meer.

Lees meer over onze high tea >