Kookdemo AEG - zaterdag 8 oktober

Kookdemo AEG - zaterdag 8 oktober

Aanstaande zaterdag 8 oktober is het weer zover! Dan vindt er op onze keukenafdeling een kookdemo plaats. Dit keer is het een kookdemo van het keukenmerk AEG. Lees hier meer over de demo en het merk.

Op zaterdag 8 oktober vindt de kookdemo plaats van 11.00 - 16.00 uur. Een kok van AEG laat tijdens deze kookdemo de functionaliteiten van de stoomoven zien. En daarbij worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt in de stoomoven. Je hebt tijdens de kookdemo direct de mogelijkheid om te proeven wat de functie van de stoomoven doet.

Dit keukenmerk is trots op het feit dat ze een onderscheidende technologie en uitzonderlijk design hebben. Met recht een merk voor mensen die op zoek zijn naar slimme en nieuwe manieren om de beste resultaten in de keuken te behalen. De (stoom)ovens van AEG combineren technologie met design en een aantal praktische functies. Voor elke keuken is een bijpassende oven te vinden, voor elke situatie is er een passende oplossing. Daarbij zijn veel ovens van AEG voorzien van een zelfreinigende functie, dit zorgt ervoor dat jouw oven met één druk op de knop weer schoon wordt. Een AEG stoomoven is dus onmisbaar in jouw keuken!

Bekijk meer van AEG

Ben jij ook van de partij zaterdag 8 oktober? Je vindt de kookdemo op de 1e etage van onze winkel, in de showroomkeuken van onze keukenafdeling. Wij en de AEG showroomkok vinden het leuk als je langskomt, tot dan!

Delen