Genoeg redenen om te kiezen voor een aluminium deur

Genoeg redenen om te kiezen voor een aluminium deur

Dé trend van dit moment zijn de zwarte aluminium binnendeuren met glas! Verschillende ruimtes worden vaak door een dichte deur van elkaar afgesloten. Maar wanneer je voor een aluminium deur kiest met glas, wordt er een mooie open ruimte gecreëerd en zal de ruimte gelijk een stuk groter ogen. De deuren voelen zich helemaal thuis in een industrieel of modern interieur, maar zullen hoe dan ook in iedere inrichting stralen!

Lange levensduur

Wanneer je voor stoer wilt gaan, is een aluminium deur de perfecte keus! Ze hebben namelijk de typische steellook. Hierbij is het voordeel van aluminium dat het ontzettend duurzaam is, waardoor de deuren een lange levensduur zullen hebben. Bovendien zijn ze ontzettend soepel in gebruik, aangezien het aluminium vrij licht is in gewicht!

Voor iedere woonstijl

Een aluminium deur met glas zal in no-time voor een luxe sfeer in huis zorgen. Door de strakke belijningen passen ze in ieder interieur, of je nu een moderne, industriële of landelijke woonstijl hebt. Het aanbod is zo ruim, dat je zeker weten dat er altijd een geschikte deur voor jouw woonruimte tussen zit! Bovendien kun je ook nog eens kiezen voor dubbele deuren, taatsdeuren of schuifdeuren!

Een stijlvolle scheidingswand

Wil je graag twee ruimtes afscheiden zonder licht en ruimte te verliezen? Dat is zo gepiept met een binnenwand met veel glas, tussen bijvoorbeeld de keuken en eetkamer. Dit zou ook de perfecte opties zijn wanneer je een muur wilt doorbreken, maar wel graag twee aparte ruimte wilt houden. Door te kiezen voor een aluminium deur met glas, creëer je een stijlvolle scheidingswand en heb je nog steeds een fijn ruimtelijk gevoel.

Wil jij graag een aluminium deur in jouw woning? Stel hieronder dan jouw vraag aan één van onze deurenspecialisten.

Delen