Laden...

Authentics vloeren

Authentics vloeren

Een vloer is de basis van je interieur en zorgt voor jarenlang woonplezier! Bij het uitkiezen van een vloer maak je over het algemeen de overweging tussen uiterlijk en kwaliteit. Maar kies je voor de vloeren van COREtec, dan kies je voor beide factoren. Je huis is authentiek en laat zien wie je bent. Dit is net zoals de nieuwe Authentics collectie van COREtec.

Kiezen voor een COREtec vloer

Eerst willen we jou de reden uitleggen waarom je zou moeten kiezen voor een COREtec vloer. Dit merk vertegenwoordigd de ‘nieuwe’ revolutie in PVC vloeren vanwege de unieke samenstelling. De vloeren worden gemaakt van duurzame materialen zoals bamboe, hout en kalksteen. Elke plank van de vloer heeft een onderlaag van kurk. Kurk is een isolatiemateriaal die ervoor zorgt dat de vloer geluidsreducerend maakt en de warmte absorbeert. Dit zorgt ervoor dat de vloeren ook geschikt zijn voor vloerverwarming. Door de productie met duurzame materialen is de keuze voor een vloer van COREtec zeer milieuvriendelijk.

The Authentics collectie

Met de Authentics collectie krijg je het gevoel van echt hout en steen. De vloeren zijn ontworpen om echt op geleefd te worden. De nieuwe dessins zijn zeer realistisch met een driedimensionale structuur. De gloednieuwe collectie is een harde & meerlagige vloeren met klikprofiel, die zoals de naam al doet vermoeden uitspeelt op de authenticiteit van de decors. Dit betreft zowel de hout- als de steenimitaties. Het uitzicht, kleur en structuur is niet van echt te onderscheiden. Authentiekere vloeren zijn er op dit moment niet te vinden. Het exclusief natuurlijk aspect van het merk wordt versterkt door het reliëf. Door het reliëf in de vloer wordt het een levensecht geheel en krijg je het gevoel van echt hout en steen.

Ontdek meer van onze PVC vloeren

De Authentics serie is verkrijgbaar in planken van 122, 150 en 180 cm, in zes tegels en vier stijlvolle visgraatmotieven. Met de vloeren is rekening gehouden met het gebruikscomfort en geluid. Dankzij de ‘soundcore’ worden de contactgeluiden tot een minimum herleidt en de onderlaag van kurk draagt hier ook aan bij. Met deze vloeren heb je een vloer die ver boven zichzelf uitstijgt.

Een vloer wil je voelen en ervaren voordat je overgaat tot de aankoop. Wij begrijpen dat en daarom hebben we een ruime collectie vloeren die echt gelegd zijn op onze vloerenafdeling. Kom naar de winkel en ervaar het zelf! Onze vloerspecialisten staan voor je klaar om jou te voorzien van de juiste informatie.

Bekijk de openingstijden

Delen