De mooiste badkamer voorbeelden van Baderie

De mooiste badkamer voorbeelden van Baderie

Baderie één van Nederlands succesvolste formules in badkamers, sanitair en wellness. Alle bekende A-merken zitten in het assortiment. Wij, als Boer Staphorst, zijn aangesloten bij de Baderie-formule. Boer badkamers is Baderie! We willen je graag kennis laten maken met Baderie, hieronder vind je de mooiste badkamer voorbeelden van een badkamer. Zullen we samen opzoek gaan naar de mooiste badkamer?

Badkamer – Black Line

Door zwart te combineren met subtiele gouden accenten, ontstaat er een chique en stoere uitstraling in de badkamer. In deze badkamer is gebruik gemaakt van de gouden kleur in de nisjes en toffe accessoires! Daarnaast mag er gespeeld worden met de zwarte elementen, kijk bijvoorbeeld naar het prachtige visgraatmotief op de vloer.
De luxe grote wandtegel zorgt voor een mooie balans. De grote wandtegels zorgen ervoor dat de badkamer rustig oogt en de aandacht naar de vloertegels gaat!

Ontdek de mooiste industriële badkamers

Badkamer – Inline

Wanneer je het over eindeloos genieten hebt, is een badkamer en suite het hélemaal. Hoe tof is het wanneer jouw badkamer samengesmolten is met een andere ruimte, zoals je slaapkamer of misschien wel een walk in closet!
Doordat diverse functies van een badkamer weg gewerkt zijn in één basiswand oogt minimalistisch. De spiegelkast is weggewerkt in de wand, zo heb je genoeg opbergruimte, maar blijft het geheel strak. Hetzelfde geldt voor de toiletborstel en toiletrol, welke ook zijn weggewerkt, zodat deze nauwelijks opvallen! De badkamer is ontzettend modern, door de creatieve oplossing van de vrije opstelling, in combinatie met de onzichtbaar gemonteerde glazen douchewand!

Badkamer – Nordic Line

Binnen De Nordic Line wordt de Scandinavische stijl toegepast in de badkamer. Dit door de warmte van de houttegel welke gecombineerd wordt met de neutrale, lichte tinten. Samen zorgt dit voor een tijdloze badkamerstijl. Het kleurenpalet van wit, grijs en pasteltinten past perfect bij de geometrische vormen en het hout. Kleine details zorgen voor meer diepte in structuren en materialen, zoals de mozaïektegels bij het bad!

Bekijk onze landelijke badkamers

Badkamer – Elegance Line

Voorheen werd marmer voornamelijk in hotels gebracht, maar vandaag de dag wordt het ook in badkamers gebruikt, gewoon bij jou thuis! Marmer heeft een prachtige uitstraling, dat zowel in grote als in kleine mate toe te passen is. Wat dacht je van een subtiel accent, door te kiezen voor een wastafelblad met marmer. Zo creëer je gemakkelijk een trendy en luxe sfeer. In deze badkamer is gekozen voor een marmerlook tegel voor aan de wand, waardoor er een moderne, opvallende sfeer in de badkamer is ontstaan!

Lees meer over een moderne badkamer

Badkamer – Beach Line

In de badkamer Beach Line van Baderie waan je je direct aan zee. Het lijkt net echt! De sfeervolle vloertegel doet je denken aan echt verweerd hout en zorgt bovendien voor een  warme look met een frisse touch.
De douchedrain is rond, een subtiele en sfeerbepalende oplossing. Aangezien de douchetegel doorloopt en niet onderbroken wordt. Het sanitair in de badkamer sluit perfect aan op sfeer van de zee, door de zandkleurige, matte uitstraling!

Maak een afspraak!

Baderie heeft prachtige badkamer voorbeelden, van stoer tot landelijke maar ook ontzettend modern! Ben jij verliefd geworden op een van de voorbeelden van een badkamer? Bij ons kun je jouw badkamer helemaal samenstellen zoals jij dat wilt. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak vrijblijvend een afspraak

Delen