Laden...

Badkameraccesoires van Joseph Joseph

Badkameraccesoires van Joseph Joseph

Onze dagelijkse routine voor persoonlijke hygiëne zorgt ervoor dat we tegenwoordig veel verschillende toiletartikelen en verzorgingsproducten gebruiken in de badkamer. Maar handig is dit niet! Denk bijvoorbeeld aan de beperkte ruimte en natte zones die we in een badkamer hebben. Daarom komt Joseph Joseph nu met een nieuwe reeks badkameraccessoires die deze problemen oplossen. Bekijk de nieuwe collectie hier!

Kleine ruimte, grote uitdaging

Badkamers kunnen gemakkelijk rommelige, ongeorganiseerde omgevingen worden. Daarom bestaan er veel accessoires om hierbij te helpen. Maar pakken deze producten de problemen eigenlijk wel aan? Veel tandenborstelhouders zijn vaak onpraktisch en moeilijk te reinigen. En daar wil Joseph Joseph juist op inspelen! Zo zijn alle producten van hun praktisch en hebben ze als doel om iets gemakkelijker of leuker te maken.

Zo kwam er uit het onderzoek van Joseph Joseph dat opslag en organisatie, reiniging en hygiëne en recyclen van afval de meest voorkomende probleemgebieden waren. Met dit in het achterhoofd is de nieuwe collectie badkameraccessoires ontstaan.

Toilet hygiëne

Flex ™ is eenvoudigweg een modern ontwerp van een toiletborstel. Alleen lijkt hij niet echt op de traditionele toiletborstel. Daarnaast heeft hij ook meerdere voordelen. Zo heeft de Flex™  een flexibele kop die alle plekjes in het toilet kan bereiken. Waar de traditionele toiletborstel vuil vasthoud, wordt dat juist voorkomen bij de Flex™. Waardoor er minder kans is op vies water dat op de vloer druipt.

Een andere toiletaccessoire is de Flex™ Plus. Dit is een houder met de Flex toiletborstel en een geïntegreerde opruimdoos. Perfect om reinigingsproducten of spuitbussen bij de hand te houden, maar ondertussen toch uit het zicht!

Opbergen

Zoals hierboven al een keertje gezegd werd; veel tandenborstelhouders zijn lastig te reinigen en onpraktisch. Daarom komt Joseph Joseph nu met de EasyStore™ Toothbrush Caddies. Een opberger voor je tandenborstels en mondverzorgingsproducten met allerlei verschillende vakjes. Daarnaast zijn de opbergers voorzien van een ventilatieopening voor sneldroging en een antislipvoet. Verkrijgbaar in twee maten.

Maar ook aan je dagelijkse verzorgingsproducten is gedacht met de EasyStore™ Bathroom Caddy. Deze opberger is onderverdeeld in vakjes van verschillende vormen, groottes en dieptes. Perfect om kleine voorwerpen zoals scharen, borstels, deodorants en make-up netjes en netjes te houden en gemakkelijk op te bergen. Ook deze variant heeft een antislipvoet.

Hand hygiëne

In de badkamercollectie van Joseph Joseph zitten ook slimme, praktische en ruimtebesparende zeepaccessoires. De smalle voet van de Slim™ Compact Soap Pump zorgt ervoor dat hij niet veel ruimte inneemt rond je wasbak. Deze zeeppomp beschikt over een niet-druppelend mondstuk en handige pompkop.

Maar de collectie bevat ook een zeephouder. Vaak zijn de meeste zeephouders moeilijk schoon te houden en nemen ze veel ruimte in. Maar de Slim™ Compact Soap Dish heeft een schuine voet, wat betekent dat het een grote zeep kan bevatten met minder ruimte. Ook zorgt de zeephouder er voor dat overtollig water en zeepsop netjes uit het zicht verdwijnen door de ventilatieopening. Daarnaast bevat de zeephouder een antislipvoet.

Badkamerafval

Veel van onze shampooflessen komen nog bij het restafval terecht… Maar eigenlijk kun je die gemakkelijk scheiden bij het plastic afval. Joseph Joseph komt namelijk met de Split™ Bathroom Waste Separation Bin. Een prullenbak met twee compartimenten. Zo kun je makkelijk je afval spreiden! Het kleinere compartiment heeft een afneembare emmer waardoor je hem eenvoudig kan legen.

Nieuwsgierig geworden naar de collectie? Je vindt de hele badkamercollectie van Joseph Joseph onze badkameraccessoires afdeling. 

Bekijk hier onze openingstijden

Delen