Badkamertrend: Playful Energy

Badkamertrend: Playful Energy

Speelse energie, zo heet deze badkamertrend. En terecht! Met de badkamertrend Playful Energy kun jij al je energie kwijt en weet je zeker dat je iedere dag energiek begint en vrolijk eindigt! De kleurrijke woonstijl is geïnspireerd op de interieurstijl van de Memphis Group, die eind jaren 80 populair was en op zijn beurt weer is geïnspireerd op de bekende pop art kunststroming. Je hebt alle vrijheid om te kiezen uit allerlei kleuren en de speelse, vaak geometrische vormen. Maar dan nu in een heel nieuw badkamerjasje!

Speel met kleur

Deze badkamertrend is er een voor de echte durfal en breekt alle traditionele ideeën over hoe een badkamer eruit zou moeten zien. De trend is perfect voor jou wanneer je van kleur houdt, maak de badkamer zo kleurrijk als jezelf wilt! Ga voor mooie, warme kleuren: veel roze, groen, donkerblauw en rood.

Ontdek ook andere badkamertrends

Combineer jouw favoriete kleur met wit, of juist stoere zwarte elementen, voor nog meer diepgang en dynamiek. Je kunt een combinatie maken met verschillende meubels, sanitairproducten, wanden en vloeren binnen één kleurfamilie of je combineer juist verschillende kleuren met elkaar! Alles mag, alles kan!

Bekijk de mooiste badkamers

Je eigen draai

Geef je eigen draai aan de badkamer! Ga voor stoere matte materialen of geschilderd hout en kunststof! Veelal zien we geometrische vormen terugkomen, maar ook prints, op tegels of zelfs op badkamerbehang! De badkamertrend Playful Energy staat open voor allerlei combinaties, van cirkels, vierkanten en zeshoeken – in willekeurige volgorde. Details mogen opvallen: denk aan een gekleurde kraan in plaats van chroom en natuurlijk aan felgekleurde accessoires. Ga voor een toffe eyecatcher, zoals bijvoorbeeld de speels vormgegeven ligbaden in kleur! Haal alle creativiteit in je naar boven en breng je badkamer tot leven!

Bent je helemaal gek geworden op de badkamertrend Playful Energy? Maak een afspraak en tover jouw badkamer om tot de meest levendige ruimte in huis! 

Plan een afspraak

Delen