Badkamertrend: Silent Dream

Badkamertrend: Silent Dream

Wanneer je rust en een ingetogen, stille sfeer zoekt, dan is badkamertrend Silent Dream echt iets voor jou. Alles in deze badkamers, van kleur tot vorm en van materiaal tot lichtplan, zorgt voor een dromerige sfeer en draagt op zijn eigen subtiele wijze bij aan een fluisterstille uitstraling en een gevoel van totale ontspanning. Een prachtige ruimte, zorgvuldig samengesteld met veel wit, natuurlijke materialen en een smaakvol te dimmen lichtplan. Wellness in je eigen huis, wie wil dat nou niet?

Puur en in balans

Tot jezelf komen doe je het beste in een pure, rustige omgeving. Vergeet patronen en kleuren, maar denk aan structuren en zachte accenten in lichte en vriendelijke kleuren. Allerlei wittinten, grijstonen, beige en heel zacht roze mogen eindeloos met elkaar worden gecombineerd. Ga voor witte meubels en keramiek en voeg juist in de accessoires wat meer kleur toe. Of doe het juist andersom: plaats een zachtgekleurde badkuip, waskom of meubel in de badkamer en doe de finishing touch met lieflijk witte items. Je kunt alle kanten op, zolang de kleuren maar licht en zacht blijven. Alles om te zorgen voor een fluisterstille sfeer.

Ontdek ook andere badkamertrends

Minimalistische romantiek

Binnen de badkamertrend Silent Dream zijn de materialen veelal natuurlijk en in ieder geval mat. Denk aan hout, bewerkt en onbewerkt, maar ook aan beton en betonstuc, dit zal bijdragen aan een pure, weldadige omgeving. Ga voor een combinatie van mooie organische vormen en strakke lijnen en laat het samenkomen tot een prachtig geheel. Met een lichtplan vol sfeervolle, dimbare verlichting maak je het helemaal af. Het resultaat is een minimalistische, vederlichte ruimte om hemels in weg te dromen.

Bekijk de mooiste landelijke badkamers

Luxe elementen

Je badkamer is de ruimte bij uitstek om heerlijk in te ontspannen en volledig tot rust te komen. Het is dan ook belangrijk dat de badkamer netjes en opgeruimd is en je hoofd leeg wordt. Laat de rustgevende sfeer in de badkamer niet langer verstoren door noodzakelijke toiletaccessoires, maar verberg voortaan de toiletborstelhouder, de closetrolhouder en de reserve rol in de muur, gewoon achter een deurtje.

Geniet bijvoorbeeld ook van een lekkere warme handdoek na het douchen, of van een voorverwarmde ochtendjas, met een elektrische handdoekverwarmer!

Wil jij ook helemaal tot rust kunnen komen en de badkamertrend Silent Dream introduceren in de badkamer? Maak een afspraak en tover jouw badkamer tot een heerlijke wellnessruimte!

Plan een afspraak

Delen