Badkamertrend: Soft Geometry

Badkamertrend: Soft Geometry

De badkamertrend Soft Geometry staat in het teken van zachte rondingen en natuurlijke elegantie. Dit kan in eerste instantie een beetje vreemd klinken, want bij geometrische vormen denk je toch in eerste instantie aan harde of in ieder geval strakke lijnen. Maar met een fijne balans van kleuren, materialen en vormen krijgt de badkamer wel degelijk een zachte uitstraling. Best of both worlds!

Ontdek ook andere badkamertrends

Zacht, rond en ovaal

Binnen de badkamertrend Soft Geometry zien we ontzettend veel ronde en ovale vormen. Denk bijvoorbeeld aan een strak vormgegeven wastafel met prachtige, afgeronde hoeken. Dit wordt doorgetrokken in de badkuipen, spiegels en accessoires. Dit alles als een soort van romantische reactie op de strakke en harde industriële trends. Ga voor een warme, ingetogen badkamer met mooie details en accenten! Het resultaat zal een harmonieus geheel zijn, waarvan je voelt dat elk detail klopt.

Bekijk de mooiste moderne badkamers

Natuurlijk en elegant

De kleuren in de badkamer zijn ook ingetogen, maar hebben zeker wel karakter! Er wordt veelal gekozen voor zachte pastel- en poedertinten: roze, terra cotta, wit en grijs. Deze worden gecombineerd met de mooiste accentkleuren in bijvoorbeeld aqua, mint of blauw. Combineer bijvoorbeeld een oudroze wand met poederroze vloertegels en accessoires in petrol en je hebt de slag te pakken. De kleuren zijn voornamelijk mat uitgevoerd, waardoor het geometrische effect van de vormen nog beter naar voren komt.

Je kunt ook kiezen tussen een boel materialen, die perfect passen binnen de badkamertrend Soft Geometry. Kies je voor marmer, terrazzo of juist kunststof of hout met een glad bewerkt oppervlak? Wat je ook kiest, creëer een heerlijke licht en open badkamer, met ruimte voor eyecatchers. Ga voor een gouden kraan, of een stoere accentkleur. Zet de Soft Geometry helemaal naar jouw hand en ga voor die ultieme ontspanning.

Delen