Elementenbank Square

Elementenbank Square

Wil je het liefst je eigen bank samenstellen? Dat kan met elementenbank Square. De bank kun je helemaal aanpassen aan jouw eigen wensen. Van stof tot formaat en de opstelling. Zo vind je altijd een bank die past in jouw ruimte en interieur.

De naam zegt het eigenlijk al. Elementenbank Square bestaat uit verschillende elementen. Deze elementen kun je combineren met andere bankdelen uit de serie waardoor je je eigen unieke bank creëert. Zo bepaal je zelf of je gaat voor een hoekbank of een twee-, drie-, of vier-zitter. Ieder element in verkrijgbaar in leer, stoffen zoals katoen en fluweel en verschillende kleuren.

Stylingtip:

Wil je een keertje gaan voor iets anders? Houd je van een speels effect? Kies dan voor een aantal elementen in verschillende kleuren! Zorg er alleen wel voor dat de kleuren goed bij elkaar aansluiten. Zo wordt jouw bank dé eyecatcher van de kamer.

In onze showroom:

In onze showroom staat de elementenbank Square in de uitvoeringen fluweel, microvezel leder en katoen. Zo krijg je het beste een idee van de soorten stoffen.

Kom langs in onze winkel en ontdek de Square bank! Onze medewerkers helpen je graag bij het samenstellen van uw ideale droombank.

Bekijk hier de openingstijden

Delen