Laden...

Best reviewed: Philips Hue White

Best reviewed: Philips Hue White

Philips Hue White: de ideale manier om je huis vanuit elke plek van sfeervol licht te voorzien. Dat is comfortabel, maar ook veilig wanneer je zelf niet thuis bent. Vorig jaar hebben 24 leden van het Testpanel de Hue White getest en hebben deze beoordeeld met een 8,5 gemiddeld! Bekijk de ervaringen.

Wat is de Philips Hue White?

Met de Philips Hue White lamp kun je zelf ervaren hoe wit licht van hoge kwaliteit eindeloos veel mogelijkheden biedt om je eigen, unieke sfeer te maken. Van fel licht tot romantisch gedimd licht met een warme uitstraling. Synchroniseer je muziek met het licht voor de optimale beleving. De Philips Hue is gemakkelijk draadloos te bedienen met de afstandsbediening, of via je smartphone of tablet.

Tip: op iOS kan Philips Hue samenwerken met Siri. Zo hoef je alleen maar de actie uit te spreken. Handig hé?

De ervaringen
15 vrouwen en 9 mannen die voorheen nog niet bekend waren met de Philips Hue White hebben de test gedaan. De ervaringen met de Philips Hue zijn goed. Hieronder een aantal ervaringen uitgelicht:

Dit werkt perfect. Wil je lezen? Hup, lamp bijstellen. Wil je gezelligheid? Hup, lamp bijstellen. – Willemijn (36)


“Mijn verwachting was, dat ik met de Philips Hue verlichting bepaalde lampen niet meer nodig had, zoals de ontwaak lamp en de lamp met timer. Dit bleek ook het geval en daar was ik al heel blij mee!” Rashtrie (40)


Mijn ervaring als elektromonteur met deze lamp is echt top, en daarom zal ik hem ook aan mijn klanten aanbevelen, zoals in buitenlampen, die je automatisch kan bedienen etc. (René, 57)

Meer weten? Kom langs op onze verlichtingsafdeling en bekijk de mogelijkheden! Onze medewerkers helpen je graag. 

Delen