Betontegels van ConcreetDesign

Betontegels van ConcreetDesign

Ben je op zoek naar een stoere en industriële beton-look voor in je interieur? Dat kan met de betontegels van ConcreetDesign: specialist in betonnen badkamers en keukens. Met deze betontegels creëer je een prachtig strak en minimalistisch design, dat zich onderscheid van beton ciré en beton-look gietvloer oplossingen. 

Over ConcreetDesign

Beton is helemaal in en vooral in de keuken en badkamer zien vaak een betonnen vloer, muur of plafond. Nieuw bij Boer Staphorst zijn de betontegels van ConcreetDesign: lichtgewicht panelen die zowel op de vloer als tegen de wand toepasbaar zijn. Zo creëer je de mooiste robuuste wanden en design vloeren, maar anders dan een traditionele gietvloer. De betontegels zijn ook zeer geschikt voor renovatie.

Ontwerpmogelijkheden

ConcreetDesign biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden binnen een standaard assortiment van betontegels. De tegels hebben een standaard dikte van slechts 12 mm! Ze kunnen gemakkelijk worden bevestigd aan bestaande wanden zoals gips, steen of hout. Kies bijvoorbeeld voor een betonnen element om een inbouwreservoir te bekleden. Hiermee creëer je een stoere industriële beton-look in de badkamer:

Mogelijkheden verkrijgbaar

De betontegels zijn verkrijgbaar in 2 standaardformaten: 96 x 60 en 120 x 80 cm en in twee soorten oppervlakte kwaliteiten:

  • Glad (sleek): bijna zonder luchtbubbels in het oppervlak
  • Poreus: matig aantal luchtbellen

De betontegels met een glad oppervlak zijn ideaal voor buiten of in vochtige ruimtes. Ook kun je kiezen uit een mat of glanzende coating.

Eenvoudige montage

De panelen kunnen gemakkelijk worden gelijmd op vlakke ondergrond middels professionele montagelijm, met of zonder een extra schroefbevestiging. Combineer de panelen met de andere mogelijkheden, zoals panelen met verdiepte cijfers voor een uniek effect. Zo is elk ontwerp is haalbaar!

Wil jij ook een stoere beton-look in je keuken, badkamer of woonkamer? Kom langs bij Boer Staphorst en ontdek de betontegels van ConcreetDesign.

Maak vrijblijvend een afspraak

Delen