Dé nieuwe bewateringssystemen van Fiskars

Dé nieuwe bewateringssystemen van Fiskars

Voor jouw tuin is de juiste bewatering essentieel om de planten in de tuin groen en gezond te houden. Je wilt tenslotte zolang mogelijk van al het groen in jouw tuin genieten, is het niet? Om ervoor te zorgen dat alles in leven blijft, dan is goede bewatering zeer essentieel. Moeilijk werk? Nee hoor, de bewatering hoeft niet ingewikkeld zijn. De nieuwe bewateringsapparatuur van Fiskars is gemakkelijk te gebruiken zodat je nog langer kunt genieten van jouw tuin. 

Hoe groot is het oppervlakte?

De grootte van de tuin bepaalt alles over hoe je jouw tuin op de juiste manier kunt bewateren. Dit varieert van de optimale lengte van de tuinslang tot aan de gazonsproeier. Per grootte en type tuin hebben we diverse bewateringsapparatuur uit de nieuwe collectie van Fiskars die aansluit bij jouw tuintype. Hieronder lichten wij graag de verschillende mogelijkheden uit.

Maar de grote vraag is natuurlijk welk gereedschap je nodig hebt, er is namelijk zoveel. Met zoveel systemen en mogelijkheden kun je snel het overzicht kwijtraken. Want laten we er niet omheen draaien, het bewateren van de tuin is toch wel degelijk iets anders dan het wassen van de auto. Elke taak vraagt weer om een nieuw item wat je daarvoor nodig hebt. Zien we daar lichte paniek ontstaan? Echt nergens voor nodig, want bij de bewateringsapparatuur van Fiskars komt eigenlijk alles samen. 

Maak indruk in de tuin

Wil je in de tuin pas echt indruk maken? Maak dan gebruik van de all-in-one slanghaspels. De slanghaspels zijn vooraf geïnstalleerde sets die alles bevatten om jouw tuin in een topconditie te behouden, de haspel heeft namelijk een instelbare sproeikop, een meerdraadse kraankoppeling en een handige spuitsteun. Eigenlijk het enige wat jij nog hoeft te doen, is de slanghaspel aan te sluiten om een tuinkraan en de sproeikop aansluiten op de slang. De kraan open draaien en sproeien maar!! 

Ontdek het online assortiment van Fiskars

De nieuwe slanghaspels van Fiskars hebben een aantal voordelen. Zo berg je heel eenvoudig alle accessoires op in de haspel zelf wanneer je deze niet nodig hebt, is dat niet handig?! Daarbij zijn de haspels stabiel en kantelbestendig. Ze hebben 360 graden bewegingsvrijheid, maar wil je het jezelf toch wat makkelijker maken? Dan bevestig je de haspel ook eenvoudig aan de muur. De nieuwe slanghaspels hebben een strak design met een universele maat, wat betekent dat de koppeling in principe op elk merk past. En is de klus geklaard? Dan wordt het bewateren nog makkelijker door het mechanisme dat de slang weer naar binnen rolt als je klaar bent. 

Een fluitje van een cent

Wil je de planten besproeien of het terras schoonmaken voor de start van het seizoen? Met de sproeikoppen, tuinspuiten en spuitpistolen uit de collectie van Fiskars wordt dit een fluitje van een cent. Om tijd en water te besparen, is het verstandig om een sproeipatroon te kiezen dat past bij je doel. Je kunt jouw planten veilig bewateren en de tuin goed schoonmaken. Je kunt bijvoorbeeld de planten benevelen, dit is perfect voor zwakke planten. Of kies voor het regenpatroon, ideaal voor de bewatering van planten en struiken zodat het water gelijkmatig wordt verdeeld. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor de punstraal, dit is een zeer krachtige straal waarmee je jouw tuin heel gemakkelijk reinigt.

Over het algemeen is het bewateren van de tuin een tijdrovende klus. Dus het comfort hiervan moet zeker niet onderschat worden. De ergonomische sproeikoppen en spuitpistolen van Fiskars maken het bewateren super eenvoudig zodat jij je kunt focussen op hetgeen waar jij mee bezig bent. Door het modulaire besproeiingssysteem kun je de verschillende koppen heel eenvoudig met de handgreep combineren. Er is daardoor altijd een passende sproeikop die bij jou klus past! Ook de tuinslangen, koppelingen en andere accessoires zijn nodig om de klus te klaren.

De collectie

De nieuwe collectie van Fiskars is een collectie van bewateringsproducten dat heel gemakkelijk gebruikt en opgeborgen kan worden. Zo wordt het bewateren en schoonmaken in de tuin toch nog een leuk feestje! Doordat alle slangen en koppelingen een kleurcodering hebben, vind je ze snel bij elkaar. Daarbij zijn de koppelingen en sproeikoppen gemaakt van duurzaam FiberComp. Ze zijn bestand tegen temperaturen onder het vriespunt en tegen het gewicht van een auto. En deze voordelen zijn zeker niet onopgemerkt gebleven. Want de slanghaspel S en de automatische slanghaspels XL zijn bekroond met de Red Dot Award.

Nieuwsgierig naar deze nieuwe collectie van Fiskars? Kom dan eens langs op onze tuinafdeling en ontdek alle mogelijkheden! Laat het bewateren van de tuin maar beginnen!

Bekijk onze openingstijden

Delen