Bloemenprints in huis

Bloemenprints in huis

Naast het welbekende Scandinavische en industriële interieur, zien we tegenwoordig steeds vaker de klassieke en vintage elementen weer terug komen. Zo kunnen we niet meer om de bloemenprints heen. En dat is helemaal niet zo erg, want ze fleuren je huis helemaal op! Laat je inspireren door onze producten met bloemenprints.

Bloemenprint wanddecoratie

De gemakkelijkste manier om bloemenprints in huis te halen is door middel van wanddecoratie. Zo hoef je niet gelijk uit te pakken met grote meubels, maar kun je ‘subtiel’ beginnen. Zoals bijvoorbeeld met deze IXXI. De IXXI past prima op een neutrale muurkleur zoals zwart of wit. Als je voor een echte eenheid wilt gaan, kun je ervoor kiezen om de muur ook in één van de kleuren uit de bloemenprint te verven. Succes gegarandeerd!

Bekijk hier de nieuwe IXXI collectie

Bloemenprint behang

Mocht je nog een stukje verder willen gaan met een bloemenprintje, dan is een fotobehang een goed idee! Zoals deze twee behangetjes met bloemenprint. Door één muur of een gedeelte van een muur te voorzien van een bloemenprint wordt dat echt dé eyecatcher in huis. Zo heb je als het ware een groot schilderij in huis. Zorg er wel voor dat je de rest in huis rustig houdt, anders oogt het al snel te druk…

Bekijk hier onze Masterpiece collectie

Bloemenprint meubels

Kan het jou maar niet gek genoeg? Of ben je helemaal weg van de bloemenprints? Dan kun je zelfs gaan voor meubels met een bloemenprintje. Zoals deze bank en fauteuil. Samen met gouden accessoires krijgt je interieur zo een luxe en eclectische uitstraling!

Wat vind jij van de bloemenprints? Je vind ze allemaal bij ons in de winkel.

Bekijk hier onze openingstijden

Delen