De mooiste Bolia meubels

De mooiste Bolia meubels

De Bolia meubels zijn van oorsprong geïnspireerd op de levendige natuur van Denemarken. Dit is terug te zien in de materialen en het Scandinavische designerfgoed. De Bolia meubels zijn te vergelijken met de seizoenen in Denemarken, ze verschillen iedere keer weer! Door de samenwerking met vele ontwerpers, krijgt het Scandinavische design iedere keer een nieuwe twist en zijn de Bolia meubels ontzettend uniek!

Een prachtige collectie

Je kunt jouw interieur helemaal eigen maken met Bolia meubels. Het merk heeft een super grote collectie, bestaande uit banken, stoelen, (salon)tafels, poefs, lampen, woonaccessoires en wandmeubelen. Genoeg keuze om jouw huis in te richten zoals jij dat wilt! Je kunt iedere ruimte in huis er mee inrichten en overal de luxe Scandinavische sfeer terug laten komen, een heerlijk gevoel!

Duurzaamheid

Een belangrijke eis die aan de Bolia meubels gesteld wordt, is duurzaamheid. Hier wordt bij ieder onderdeel van het proces over nagedacht. Van ontwerp tot transport. Deze duurzame keuzes zorgen ervoor dat de items zo gemaakt zijn, dat ze jarenlang mee gaan. Om hier zeker van te zijn, houdt het merk controle over alle meubels, door ze allemaal met de hand te maken in Europa. Vervolgens worden in samenwerking met Bureau Veritas in Duitsland getest. Dit is werelds grootste bureau voor kwaliteit en certificatie.

Shop Bolia online!

Ontdek de veelzijdige collectie

In de collectie Bolia meubels vind je genoeg items om jouw interieur helemaal eigen te maken! Zo ontwerpen ze prachtige Scandinavische banken, welke ontzettend zorgvuldig ontworpen zijn en met de hand gemaakt worden. Je wilt er urenlang op doorbrengen! Bolia heeft oneindig veel variaties en kleuren, waardoor je zeker weet dat er iets tussen wat bij jou en jouw interieur past. Je vindt in de collectie onder andere hoekbanken, eetkamerbanken en slaapbanken.
Naast de banken vind je nog veel meer Bolia meubels om jouw interieur compleet te maken! Denk bijvoorbeeld aan echte design stoelen en tafels om heerlijk te kunnen tafelen. Daarnaast vind je ook poefs van hoge kwaliteit, salontafels en wandmeubels om de woonkamer nog gezelliger te maken!

Stijlvolle verlichting

Zet alle Bolia meubels in de schijnwrkers door gebruik te maken van de mooiste verlichting. De lampen hebben stuk voor stuk een aantrekkelijke stijl, met geometrische lijnen en mooie en handgemaakte details. Ook de lampen zijn ontworpen door erkende designers en gemaakt van milieuvriendelijke en duurzame materialen. Van hanglampen tot vloerlampen en van tafellampen tot wandlampen!

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de collectie van Bolia? Kom eens langs in de winkel en ontdek de prachtige items!

Bekijk onze openingstijden

Delen