CAM Light van Steinel

CAM Light van Steinel

Tegenwoordig draait alles om bereikbaar zijn, internetten en de nieuwste apps op je smartphone. Daarom heeft de sensor- en verlichtingsfabrikant STEINEL de CAM Light ontwikkeld. Een op het eerste gezicht normale buitenlamp met een mooi design. Maar buiten het feit dat de lamp je entree verlicht, bevat deze buitenlamp ook sensortechnologie en een camera met intercomfunctie. Hoe gaaf is dat?

Met deze lamp kun je gewoon 24/7 zien wie er bij jouw voor de deur staat en met deze persoon communiceren. En het maakt helemaal niet uit waar je bent, of je nu gewoon in de woonkamer zit of lekker aan het strand wanneer je op vakantie bent. Je mist in ieder geval nooit de pakketbezorger die met je pakketje voor de deur staat. Want die kun je nu laten weten dat je niet thuis bent en naar de buren sturen. De CAM Light biedt dus veel meer dan alleen licht en veiligheid. Vervaardigd uit duurzaam aluminium en kwalitatief, hoogwaardig afgewerkt. Daarnaast werkt de lamp op energiezuinige LED verlichting.

Hoe werkt het?

Door de ingebouwde WIFI verbinding staat de CAM Light altijd in contact met je smartphone of tablet. Zo kun je waar je ook bent altijd zien wie er voor je deur staat. Maar hoe werkt het eigenlijk? Als de sensor, met een instelbaar bereik tot 10 meter, beweging registreert wordt het licht aangedaan ontvang je een melding op je telefoon. De camera stuurt live HD beeld van de entree naar je mobiele apparaten.

Maar door de ingebouwde intercom heb je zelf de mogelijkheid om met degene die voor je deur staat te praten. Je hoort en ziet dus precies wat er bij je entree gebeurt. Voor nog meer veiligheid zit er een extra SD kaart in. Als er beweging bij de voordeur wordt gesignaleerd, worden alle beelden op de SD kaart opgeslagen. Zo kun je ook altijd terugkijken wat er bij je voordeur is gebeurd, mocht je de melding gemist hebben.

Een eenvoudige lamp om te installeren en je kunt meerdere CAM Lights aan verschillende mobiele apparaten koppelen. Maar het is ook nog eens een mooie, betrouwbare en functionele lamp. Al met al een lamp met alleen maar voordelen.

Wil je deze buitenlampen komen bewonderen? Dat kan, want ze zijn sinds kort ook te verkrijgen bij Boer Staphorst! Op onze tuinafdeling kun je ze vinden en hier helpen onze tuinspecialisten je graag verder.

Bekijk onze openingstijden

Delen