We gaan naar de camping!

We gaan naar de camping!

Het mooie weer is er eindelijk & we kunnen weer genieten van de zon! Dit is dé periode om lekker op pad te gaan, vooral nu de zomervakantie voor de deur staat! Tijd om je spullen in te pakken en naar de camping te gaan. Maar welke dingen neem je mee naar de camping? Wij zetten het voor je op een rijtje!

Vergeet de BBQ niet naar de camping!

Wanneer je naar de camping gaat, dan kom je met een tent, kleding, een koelbox en speelgoed een heel eind voor die weken dat je op vakantie bent. Maar de meeste mensen hebben op vakantie niet zoveel zin om de keukenprins(es) uit te hangen. Een BBQ is dan de ideale uitkomst, dus die moet je niet vergeten mee te nemen. Te groot en onhandig? Helemaal niet, er zijn meerdere compacte barbecues die perfect zijn voor het kamperen.

Als je aan een barbecue denkt, dan denk je al snel aan een groot en staand model voor in de achtertuin maar die niet echt achter in de auto past. Dus je denkt er niet aan om de barbecue mee te nemen op vakantie. Toch hebben de meeste barbecuemerken een compacte uitvoering die uitermate geschikt is voor vakantie. Want ook op vakantie moet er lekker gekookt worden!

Ga je voor houtskool, gas of elektrisch?

Meestal denk je bij barbecueën in eerste instantie aan een houtskoolbarbecue. Maar heb je wel eens gedacht aan een gasbarbecue of een elektrische barbecue? Ook deze type barbecues zijn verkrijgbaar in een compacte variant. En daarnaast is het in veel gevallen makkelijker, sneller en veiliger om deze barbecues aan de praat te krijgen dan de oldskool houtskool barbecue. Het scheelt ook weer briketten mee te nemen in de auto.

Ontdek ons assortiment barbecues

Een gasbarbecue is redelijk makkelijk mee te nemen. Op de meeste campings kun je wel een gasfles huren, deze sluit je aan en barbecueën maar. Bij een elektrische barbecue is dit soms iets ingewikkelder, het kan namelijk zijn dat je stroom niet binnen handbereik hebt. Maar uiteindelijk gaat het sneller dan een houtskool barbecue. Het populairste model is de skottelbraai, want hierop kun je hele maaltijden bereiden. Ideaal voor op de camping dus!

De verschillende modellen

Omdat er ook op vakantie lekker gekookt moet worden, hebben we in onze winkel een groot assortiment als het gaat om koken en barbecueën. Zo hebben wij gasbarbecues, elektrische barbecues en keukengerei/-accessoires om een complete buitenkeuken te creëren op de camping. Neem bijvoorbeeld de gasbarbecue Safari Chef, een model die er hip, compact en veelzijdig uitziet. Door de handige draagtas neem je hem eenvoudig mee naar de camping. Daarnaast is de barbecue uit te breiden met andere kookoppervlakken zoals een pizzasteen.

Zoek online de barbecue die het beste bij jou past!

Of neem de houtskoolbarbecue Smokey Joe van Weber mee! Een ideale barbecue maar dan een miniatuur variant. Deze barbecue heeft een stabiel frame met stevige poten zodat je hem makkelijk op tafel zet. Je kunt ook gaan voor de ideale tafelbarbecue, namelijk de COBB barbecue. Koken met de COBB is makkelijk en leuk, je neemt hem makkelijk mee naar de camping. Van buiten wordt de COBB niet warm en met de Cobble Stones is de barbecue in slechts drie minuten klaar voor gebruik.

Bij Boer Staphorst vind je alles wat je nodig hebt om een ideale barbecue op de camping te organiseren. En zoveel heb je eigenlijk helemaal niet nodig om het tot een succes te maken. Hoogstens de attributen, lekker eten en veel gezelligheid. Kom langs in onze winkel en bewonder ruim 250 m² barbecueplezier van allerlei soorten barbecues van de bekende merken.

Bekijk onze openingstijden!

 

Delen