Een complete badkamer

Een complete badkamer

Het kopen van een nieuwe badkamer is niet zomaar wat! Je zult dan ook veel vragen hebben, maar ook krijgen tijdens de zoektocht naar jouw perfecte badkamer. Om het wat makkelijker te maken hebben we alles even op een rijtje gezet. Van niets, naar een complete badkamer!

Doe inspiratie op!

Het begint allemaal met het opdoen van inspiratie, zo ontdek je wat er bij jou past. Hierbij gaat het niet alleen om de smaak en de badkamerstijl, het is ook belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden. Wat kan wel in de beschikbare ruimte, welke badkameropstelling past? Welke badkamermeubelen moeten er in de badkamer komen en wat voor soort douche wil ik? Dit zijn allemaal vragen om alvast van te voren te overwegen, zodat je de juiste keuzes kunt maken!

Ontdek de mooiste badkamers

Deskundig advies

Gelukkig sta je er niet alleen voor bij het uitzoeken van jouw droombadkamer! Onze badkamerspecialisten hebben jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis en helpen je graag door middel van persoonlijk advies. Samen zorgen wij ervoor dat jouw adembenemende badkamer werkelijkheid wordt en je iedere dag kunt genieten in een prachtige badkamer!
Wanneer jullie er samen uitgekomen zijn, kan de complete badkamer besteld worden!

Badkamer bezorgen

Wanneer het dan zo ver is zal de complete badkamer zorgvuldig door onze eigen bezorgservice bij jou thuis gebracht worden.
Bekijk onze algemene voorwaarden voor uitgebreide informatie over het afleveren van producten. Wil je liever zelf de badkameronderdelen komen afhalen en past het in een aanhangwagen? Maak dan gratis gebruik van onze aanhangwagenservice.

Eigen badkamermontage

Boer Staphorst beschikt over een eigen keukenmontage-afdeling, met vakkundige monteurs, die jouw droomkeuken nauwkeurig en vakkundig zullen plaatsen. Hierdoor is kwaliteit en zekerheid van begin tot eind gegarandeerd. De voordelen van onze eigen badkamermontage zijn:

  • Échte vakmensen
  • Alles in eigen beheer
  • Heldere aansluitschema’s
  • Eén aanspreekpunt
  • Service van absolute topkwaliteit

Dankzij onze eigen badkamermonteurs kun je erop vertrouwen dat de nieuwe badkamer in handen is van echte vakmensen!

Schoonmaakservice

Natuurlijk wil je dat jouw nieuwe droombadkamer sprankelt! Dan heb je geluk! Bij aankoop van een badkamer ontvang je namelijk een coupon voor een gratis eenmalige schoonmaak van Armada Clean. Na deze schoonmaak zal jouw complete badkamer er fantastisch uitzien!

Waarom een Boer badkamer

Ga je verhuizen en wil je graag een nieuwe badkamer in je huis? Of ben je gewoon toe aan een nieuwe badkamer? Maak vrijblijvend een afspraak! 

Maak vrijblijvend een afspraak

Delen